Ελεονώρα Ζουγανέλη: Συγκλονιστική εξομολόγηση για τη «μάχη» της με την παχυσαρκία

Life
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Συγκλονιστική εξομολόγηση για τη «μάχη» της με την παχυσαρκία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καλλιτέχνης μιλά για την παχυσαρκία που αντιμετώπισε στα χρόνια της εφηβείας

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε για το πως περνά την καραντίνα, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στο ζήτημα της παχυσαρκίας που αντιμετώπισε στα χρόνια της εφηβείας.

Μιλώντας για το πώς βιώνει τις ημέρες στην καραντίνα και για τις στιγμές του εγκλεισμού, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είπε πως στην αρχή το βίωσε πολύ δραματικά στην αρχή αλλά ότι πια βρίσκει πράγματα για να καταπιαστεί, όπως το να μαγειρεύει και να πηγαίνει βόλτες με τον σκύλο της,  ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσουν οι διαδικτυακές συναυλίες.

Η εξομολόγηση για την παχυσαρκία

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα πάρα πολύ να μιλάω γι’ αυτό το πράγμα, όχι γιατί είναι κάτι προσωπικό αλλά γιατί ο κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και με αυτό που συνέβαινε, αρχικά. Στη συνέχεια κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα κρύβει άλλα πολλά προβληματάκια που είναι να αντιμετωπίσω», εκμυστηρεύτηκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Ακόμη και για την παχυσαρκία έχω να πω πως ήταν μια διαδρομή που με έβαλε πάλι μέσα στον δρόμο μιας ουσίας. Στην εφηβεία θέλεις και να αρέσεις και να το εισπράττεις. Εμένα αυτό ήρθε λίγο κόντρα εκείνη την εποχή, αλλά μου άφησε ένα πολύ μεγάλο δώρο που λέγεται πείσμα. Το οποίο αυτή τη στιγμή μου είναι επίσης πολύ χρήσιμο.

Οπότε αυτό είναι ένα όπλο που χρησιμοποίησα μετά. Γιατί αυτή η δουλειά χρειάζεται πολύ πείσμα και πειθαρχεία ακόμη κι αν φαντάζει εντελώς ελεύθερη» εξήγησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News