Τζίνα Βαρελά: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη

Life
Τζίνα Βαρελά: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφίες μαζί της

Με το χωρισμό του από τη Μαρία Σολωμού να είναι πια οριστικός, ο τραγουδιστής, Πάνος Μουζουράκης, δημοσίευσε, μάλιστα φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο στο λογαριασμό του στο Instagram.

Πρόκειται για την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά (Gina Varela), ομογενής από τη Νέα Ζηλανδία.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Γουέλινγκτον από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα.

Όταν ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μπήκε και εκείνη στην οικογενειακή τους εταιρεία και ασχολήθηκε με την έρευνα, την παραγωγή αλλά και την επεξεργασία του υλικού. Μετά το τέλος του λυκείου, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έζησε και για ένα διάστημα στη Ρώμη όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και θεατρικής γραφής.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Τζίνα Βαρελά επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία όπου εργάστηκε για χρόνια ως ηθοποιός. Έχει παίξει αρκετούς ρόλους σε ταινίες τρόμου αλλά και την Κόκκινη «Power Ranger» σε μία από τις εκδοχές της παιδικής σειράς.

Λίγα χρόνια αργότερα, οδηγήθηκε στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε με τη μόδα μέχρι να επιστρέψει και πάλι στην υποκριτική.

Το 2012 μετακόμισε στην Ελλάδα, εργάστηκε ως freelance δημοσιογράφος και φωτογράφος ενώ λίγο αργότερα ίδρυσε ένα Drama Therapy πρόγραμμα για παιδιά.

Η ανάρτηση του Πάνου Μουζουράκη:

(Με πληροφορίες από tlife.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News