Κορωνοϊός: «Μένουμε Σπίτι» - Το σύνθημα από τους Έλληνες διάσημους

Life
Κορωνοϊός: «Μένουμε Σπίτι» - Το σύνθημα από τους Έλληνες διάσημους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία νέα καμπάνια στα Social Media  βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη «μάχη» κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ηθοποιοί, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι καλούν τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Mε μια νέα καμπάνια στα Social Media με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», το υπουργείο Υγείας  παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν στην οικία τους, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» (#μένουμε_σπίτι - #stayhome) έσπευσαν να στηρίζουν αρκετοί επώνυμοι, οι οποίοι μέσω του Facebook και του Instagram κάνουν έκκληση στους Ελληνες να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να μην δουν αυτό το διάστημα σαν «διακοπές».

Το μήνυμα του υπουργείου Υγείας, "Μένουμε Στο Σπίτι" στηρίζει με ανάρτησή της στο twitter η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021", Γιάννα Αγγελοπούλου.

Όπως τονίζει η κα Αγγελοπούλου πρώτο μέλημα όλων μας πρέπει να είναι η ασφάλεια. Ενημερώνει δε, ότι όσοι δουλεύουν για την Επιτροπή, δεν χρειάζεται να δουλεύουν στα γραφεία. «Για τις επόμενες 15 ημέρες, και με τη βοήθεια των Νέων Τεχνολογιών, δουλεύουμε από το σπίτι» αναφέρει η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Ανάμεσά τους o Θοδωρής Αθερίδης, ο Αποστόλης Τότσικας, η Δανάη Μπάρκα, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Δημήτρης Μοθωναίος, αλλά και η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου.

Ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός, η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασαν φωτογραφία με το logo του Υπουργείου Υγείας από την επίσημη εκστρατεία για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Για το καλό όλων μας. #μένουμε_σπίτι #μένουμεσπίτι #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Spanos (@christosspanos) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Home sweet home 🏠 Οχι ξεπορτίσματα!🆘️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Nomikos (@nomikosvasilis) στις

Δείτε όλα τα νέα για τον Κορωνοϊό εδώ.

ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News