Madonna: Ακύρωσε συναυλία στο Παρίσι λόγω σοβαρού τραυματισμού

Life
Madonna: Ακύρωσε συναυλία στο Παρίσι λόγω σοβαρού τραυματισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ποπ τραγουδίστρια υπέστη ρήξη τένοντα στο γόνατο έπειτα από ατύχημα επί σκηνής

Στην ακύρωση αρκετών συναυλιών έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα η βασίλισσα της ποπ, λόγω του τραυματισμού στο γόνατο της και ένα νέο ατύχημα «έρχεται» να ακυρώσει την εμφάνιση της στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, η Μαντόνα, την περασμένη Πέμπτη βρισκόταν στη Πόλη του Φωτός, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, όταν ξαφνικά έπεσε από την καρέκλα της.

Ένας από τους χορευτές της, έσπευσε να τη βοηθήσει, ωστόσο το χτύπημα ήταν αρκετά σοβαρό και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ένας φίλος μου που πήγε στη συναυλία της Madonna, μου είπε ότι στο τέλος του Vogue, δεν μπόρεσε να κάτσει στην καρέκλα και έπεσε κάτω», έγραψε κάποιος στο Twitter.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό, η Μαντόνα αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει την ερχόμενη Κυριακή στο Παρίσι.

 «Μετά λύπης σας πληροφορούμε ότι το σόου της Μαντόνα… ακυρώθηκε, εξαιτίας μόνιμων τραυματισμών» έγραψε το Grand Rex στον ιστότοπό του. Σύμφωνα με την Parisien, η ποπ τραγουδίστρια έχει υποστεί ρήξη τένοντα στο γόνατο.

Οι εμφανίσεις της στο Παρίσι θα ολοκληρώνονταν στις 11 Μαρτίου στα πλαίσια της περιοδείας της «Madame X Tour», αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο εάν τελικά θα γίνουν όλες.

Πηγή: Ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News