Χάρης Ρώμας: Ο κρυφός του γάμος - Γιατί του απαγορεύτηκε να χρησιμοποιεί το αληθινό του επώνυμο

Life
Χάρης Ρώμας: Ο κρυφός του γάμος - Γιατί του απαγορεύτηκε να χρησιμοποιεί το αληθινό του επώνυμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χάρης Ρώμας σε μία εξομολογητική συνέντευξη

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε για ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας.

Ο κρυφός του γάμος

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Χάρης Ρώμας παραδέχτηκε ότι εδώ και χρόνια είναι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης, όπως την αποκάλεσε και ότι δεν θα μπορούσε να είναι ισορροπημένος χωρίς αυτήν.

Αποκάλυψε δε ότι σε νεαρή ηλικία υπήρξε παντρεμένος και έφυγε από αυτόν τον γάμο, προξενώντας δυσαρέσκεια στην κοπέλα.

«Αγάπησα βαθιά. Είμαι εδώ και αρκετά χρόνια σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχεται το άλλο πρόσωπο. Παντρεύτηκα σε νεανική ηλικία. Ήμουν παντρεμένος δύο χρόνια σχεδόν. Έγινε ινκόγκνιτο, γιατί είχα απόσταση με τους γονείς μου. Ήταν έρωτας βεβαίως. Τώρα είναι παντρεμένη με τρία παιδιά. Επειδή εγώ έφυγα από αυτόν τον γάμο, θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια… Υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια από την άλλη πλευρά. Δε μου μίλαγε, ενώ προσπαθούσα να μιλήσουμε για πολλά χρόνια.

Όταν ξανασυναντηθήκαμε έγινε τυχαία. Κάποιο παιδάκι μου τράβαγε το παντελόνι στον δρόμο και έλεγε “μαμά μαμά η Κατακουζήνα”. Οπότε γυρίζοντας βλέπω το πρόσωπο αυτό με άλλο ένα μωρό στην αγκαλιά, το παιδάκι αυτό και ένα παιδί στο χέρι. Τότε ποια είχαν περάσει αρκετά χρόνια και μου λέει “και να θέλω να ξεχάσω τα παιδιά μου είναι φαν”. Ήταν πολύ συγκινητικό» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Τέλος ο Χάρης Ρώμας ομολόγησε ότι παρότι το είχε σκεφτεί στο παρελθόν, δεν θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί διότι δεν διαθέτει χρόνο για να του αφιερώσει.

Η σχέση με τον πατέρα του

«Ο πατέρας μου μού απαγόρευσε να χρησιμοποιώ το όνομά του», είπε ο Χάρης Ρώμας εξηγώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου γιατί δεν έκανε καριέρα με το πατρικό του όνομα, που είναι Ρασσιάς. Όπως είπε, ο πατέρας του του απαγόρευσε να το χρησιμοποιεί εάν δεν ασχολιόταν με την Ιατρική.

Πρόσθεσε ότι «Η συμφιλίωση με τον πατέρα μου ήρθε γιατί κατάλαβα ότι θα πεθάνει. Ήμασταν και οι δύο πολύ αμήχανοι, ήρθαμε κοντά συναισθηματικά».

Ο Χάρης Ρώμας εξήγησε επίσης πώς έφυγε νωρίς από το σπίτι για να μην έρθει σε σύγκρουση με τον πατέρα του και τελικά συμφιλιώθηκαν λίγο πριν πεθάνει περνώντας χρόνο μαζί στο σπίτι τους στην Κινέττα.

Πηγή: Iefimerida.gr, thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News