Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πως ξεπέρασε την κατάθλιψη - «Αυτή η εποχή ήταν δύσκολη για εμένα»

Life
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πως ξεπέρασε την κατάθλιψη - «Αυτή η εποχή ήταν δύσκολη για εμένα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρεμιέρα του νέου talk show του Mega ο Κρητικός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στην πρεμιέρα του νέου talk show του Mega ο Κρητικός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχτηκε τον πρώην συμμαθητή της Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Είμαι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο πολλές φορές - σ' αυτό δουλεύω - παραείναι κλειστό και περνάει καλά μόνο του και αυτό δεν είναι πάντα καλό και αυτό δουλεύω όσον αφορά το κομμάτι το ψυχολογικό. Δεν κάνω ψυχανάλυση, κάνω ψυχοθεραπεία και προέκυψε από ανάγκη».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, ανέφερε πώς προκλήθηκε η ανάγκη του για ψυχοθεραπεία, λέγοντας:

«Ήταν όταν τελείωναν οι "4", ήταν η εποχή που έκλεινε για εμένα ένας πολύ μεγάλος και σημαντικός κύκλος, το Mega. Έκλεινε για εμένα το κομμάτι "σίριαλ". Ήξερα ότι δεν μπορούσα πια να γράφω με συνέπεια, κάθε εβδομάδα, μόνος μου και να σκηνοθετώ και να πρωταγωνιστώ και να είμαι στο μοντάζ και να είμαι στη μουσική και να είμαι παντού. Είχα φτάσει σ' ένα σημείο που είχα εξουθενώσει και την ψύχη και το σώμα μου και τα πάντα μου».

Έπειτα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θυμήθηκε ότι είχε μπλοκάρει η σκέψη του και δεν μπορούσε να γράψει. Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός είπε ότι ήταν συγκεντρωτικός στη δουλειά του, αποκάλεσε τον εαυτό του ως «control freak» και υπογράμμισε ότι ήταν ερωτευμένος με τη δουλειά του.

«Αυτή η εποχή, λοιπόν, ήταν πάρα πολύ δύσκολη για εμένα, σε συνδυασμό μ' έναν χωρισμό που περνούσα τότε. Όλο αυτό το πράγμα με οδήγησε στο να χάσω, να αποσυνδεθώ από τον εαυτό μου πραγματικά και δεν ήμουν καλά, είχα πάθει κατάθλιψη μ' έναν τρόπο. Το ξεπέρασα μέσω της ψυχοθεραπείας».

Επίσης, αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια ιδέα που έχει ήδη σκεφτεί, μίλησε για τις δυνατές ερωτικές ιστορίες που μας έχει συνηθίσει και για την υπόθεση της νέας ταινίας του, που πρόκειται να γυριστεί στην Ελλάδα.

Πηγή: news247.gr, sputnik.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News