Το ταξίδι της Φαίης με τον αγαπημένο της Νίκο στη Ρώμη - Τι έκανε μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Life
Το ταξίδι της Φαίης με τον αγαπημένο της Νίκο στη Ρώμη - Τι έκανε μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην όμορφη Ρώμη ταξίδεψε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ-1 το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο πέρασε η Φαίη Σκορδά, αφού ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο. Η ξανθιά παρουσιάστρια και ο Head of Digital του ομίλου του «Πρώτου Θέματος» βρέθηκαν στην Ρώμη και έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από όλους και όλα.

Την αποκάλυψη της ρομαντικής απόδρασης έκανε η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του ANT1 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Φαίη Σκορδά διανύει μια πολύ δημιουργική περίοδο στη ζωή της και είναι ενθουσιασμένη με όλα όσα ζει! Πέρα από μια ερωτευμένη γυναίκα η γνωστή παρουσιάστρια είναι μία χαζομαμά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Buongiorno❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης, όπως αναφέρει το tlife.gr, αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα της και αυτός είναι και ο λόγος που φροντίζει να περνά μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Με την επιστροφή της στην Αθήνα η Φαίη Σκορδά πήγε κατευθείαν στο σπίτι της και ανέλαβε δράση. Το διάβασμα για το σχολείο είναι κάτι που της αρέσει πολύ να κάνει με τα αγόρια της, συνεπώς δεν θα μπορούσε να το παραβλέψει.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε τον γιο της να λύνει τις ασκήσεις του και εκείνη να τον καμαρώνει!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News