Lifestyle

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Το φιλοδώρημα του Σεϊχη και η «ίντριγκα & κατινιά» του Μy Style Rocks

Η ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση την εντυπωσιακή Κρητικιά αεροσυνοδό

Για τη ζωή της ως αεροσυνοδού της των μελών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, τα απρόοπτα που έχει ζήσει αλλά και το πέρασμά της από το το ‘’My Style Rocks’’ που «έχει μέσα πολύ ίντριγκα και κατινιά» είπε μίλησε η Κρητικιά Κυριακή Κατσογρεσάκη. Η μίλησε για την καθημερινότητά μιλώντας στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

Όπω είπε «πρόσφατα ταξιδεύαμε στην Ευρώπη με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και είχε πολλές αναταράξεις. Ο σεΐχης ήθελε ένα τσάι. Την ώρα που πήγα να το ακουμπήσω στο τραπεζάκι, κουνιόταν πολύ το αεροπλάνο και το τσάι έπεσε στα πόδια του σεΐχη. Εγώ τρομοκρατήθηκα, φοβήθηκα, αλλά κατευθείαν ο σεΐχης μου είπε: “Kανένα πρόβλημα”».

«Ο σεΐχης είναι πολύ γενναιόδωρος και στις πτήσεις μας δίνουν tips αρκετά χρήματα. Τα κατάφερα μόνη μου. Έστειλα το βιογραφικό μου σε ιδιωτικές εταιρείες με την προϋπηρεσία μου και κάπου το είδαν και με κάλεσαν για συνέντευξη. Αλλά εγώ δεν ήξερα ότι πρόκειται για βασιλική οικογένεια», εξήγησε η Κρητικιά.

«Όταν έχουμε στην πτήση κάποια συγκεκριμένη νεαρή πριγκίπισσα που είναι μαζί με τον σεΐχη, απαγορεύεται να φοράμε make up και αξεσουάρ, έτσι ώστε να είναι αυτή μόνο το επίκεντρο. Μια φορά, θυμάμαι, ταξιδεύαμε πάλι στην Ευρώπη και είχαμε πολύ έντονες αναταράξεις. Ξαφνικά πέσαμε σε ένα κενό αέρος, πανικοβλήθηκα και έπεσα στη θέση μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ», περιέγραψε η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

«Το ‘’My Style Rocks’’ έχει μέσα πολύ ίντριγκα και κατινιά»

Για την εμπειρία της στο ριάλιτι είπε «Η αλήθεια είναι ότι, όταν έκανα την αίτηση για το “My Style Rocks”, δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ. Ήταν απόφαση της στιγμής. Δεν είχα παρακολουθήσει κανέναν κύκλο πιο πριν. Είχα δει απλώς κάποια βιντεάκια στα social media από δύο κοπέλες που ακολουθούσα και μου φαίνονταν ωραία. Όταν με δέχτηκαν στο παιχνίδι και το ανακοίνωσα σε φίλες μου που είχαν δει το ριάλιτι μόδας, μου είπαν κατηγορηματικά “μην πας, δεν είναι για σένα, για το επίπεδό σου και τον χαρακτήρα σου”. Συνειδητοποίησα εκ των υστέρων ότι το “My Style Rocks” δεν ήταν για μένα, δεν ήταν για τον χαρακτήρα μου, γιατί έχει μέσα πολύ ίντριγκα και κατινιά και αυτό δεν αρμόζει στον δικό μου χαρακτήρα».

«Σίγουρα για όλες τις καινούργιες παίκτριες πάντα η πρώτη εβδομάδα είναι δύσκολη, γιατί μεταξύ των κοριτσιών υπάρχει ο συναισθηματικός παράγοντας. Έχουν ενωθεί, γιατί είναι λογικό να έχουν αναπτύξει φιλίες. Εγώ πήγα την τρίτη εβδομάδα και ήταν δύσκολα τα πράγματα. Με ενόχλησαν κάποια σχόλια που δεν είχαν ευγένεια και σεβασμό. Η Μαρία Καζαριάν με ειρωνευόταν και ήταν επιθετική μαζί μου και αρνητική. Δεν με σεβάστηκε».

«Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι και η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς ήταν μαζί μου πολύ ευγενικοί. Απλώς, ο Στέλιος Κουδουνάρης μου έκανε μια ερώτηση που δεν είχε καμία σχέση με το ριάλιτι μόδας και το στυλ. Με ρώτησε αν το στήθος μου είναι φυσικό. Ήταν άκυρη αυτή η ερώτηση, υπήρχε σκοπιμότητα, για να ακουστεί και να γίνει ντόρος», τόνισε.

Tι είπε για τον εαυτό της

Είμαι 30 ετών από την Κρήτη, από ένα χωριό έξω από τη Σητεία, τη Ζήρο. Έχω σπουδάσει στη Φιλοσοφική, στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, μιλάω αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά και εργάζομαι ως αεροσυνοδός για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Δεν άφησα τη δουλειά μου για να πάω στο ριάλιτι, απλώς αυτή την περίοδο ήμουν στην Ελλάδα για την εκπαίδευση πιλότου που κάνω και είχα και ρεπό έναν μήνα.

 

 

 

 

 

Σχόλια