Όλγα Κεφαλογιάννη: Γιατί αποφάσισα να μιλήσω για το διαζύγιο

Life
Όλγα Κεφαλογιάννη: Γιατί αποφάσισα να μιλήσω για το διαζύγιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tι είπε για τους νέους της στόχους

Για την απόφασή της να δημοσιοποιήσει το διαζύγιό της και να μιλήσει για έναν κύκλο της ζωής της που έκλεισε, μίλησε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» της Φαίης Σορδά, εξηγώντας ότι κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.

Όπως ανέφερε: «Όπως έχω πει είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν έχω επιδιώξει ποτέ να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, θεωρώ όμως ότι είναι κάποια πράγματα που είναι καλό να λέγονται. 

Και συμπλήρωσε σύμφωνα με το faysbook.gr : «είναι σωστό όλοι να προστατεύουμε τους ανθρώπους τους δικούς μας, την οικογένειά μας και τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε». 

Οι στόχοι για τη νέα χρονιά σύμφωνα με την κ. Κεφαλογιάννη είναι: «Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News