Αποστολία Ζώη: Πως αντιμετώπισε το θάνατο των γονιών της;

Life
Αποστολία Ζώη: Πως αντιμετώπισε το θάνατο των γονιών της;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο έρωτας είναι ανύπαρκτος στη ζωή μου»  

Για όλα μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη η Αποστολία Ζώη.

Ο θάνατος των γονιών της

«Έκανα μια παύση για να ανασυγκροτηθώ [...] Χρειάζονται οι παύσεις, το θέμα είναι αν έχεις το σθένος να το κάνεις. Όλα περνούσαν από το χέρι μου για να φτάσει το αποτέλεσμα στον κόσμο. Άρχισα να σκέφτομαι περίεργα, να έχω δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Έκανα παύση 4 χρόνια. Έφυγα στο απόγειο της καριέρας μου γιατί είχα κουραστεί ψυχολογικά. Όταν επέστρεψα μετά από τέσσερα χρόνια φυτοζωούσα. Οι γονείς μου δεν γνώριζαν ότι τραγουδάω και ότι κάπνιζα» είπε.

«Όταν έχασα τη μητέρα μου αισθάνθηκα ότι απέτυχα, ότι δεν μπόρεσα να τη σώσω. Το μέσα μου δεν μπορούσε να το ισορροπήσει. Ο θάνατος της μητέρας μου είναι ένα τραύμα που ακόμα δεν έχει κλείσει. Έμαθα ότι ο πατέρας μου είναι άρρωστος στο μνημόσυνο της μητέρας μου. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να νιώσω ανέμελη» είπε για το πώς βίωσε την απώλεια των γονιών της από καρκίνο.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Enjoy» είχε μίλησε για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι ο πατέρας διαγνώστηκε με καρκίνο καθώς είχε χάσει και την μητέρα της από την ίδια ασθένεια πριν λίγο καιρό. «Την απώλεια τη διαχειρίζεσαι, δεν την ξεπερνάς. Την τοποθετείς κάπου αλλού, σε ένα κουτάκι της καρδιάς και του μυαλού σου, ώστε να μη χαλάει την καθημερινότητά σου, για να μπορείς να πάρεις το δρόμο σου και να συνεχίσεις. Πριν από την απώλεια του πατέρα μου από καρκίνο, είχα περάσει έναν μεγάλο Γολγοθά με τη μητέρα μου, που "έφυγε" από την ίδια αρρώστια. Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που τα τελευταία χρόνια θερίζει. Όταν μου είπαν ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο, μούδιασε το κεφάλι μου, πάγωσε το αίμα μου. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα χάσω ακόμη έναν άνθρωπο που αγαπάω πάρα πολύ».

«Πήγα στο Nomads γιατί η καθημερινότητά μου ήταν άσχημη»

Τον Οκτώβριο του 2017, η Αποστολία Ζώη ταξίδεψε στις Φιλιππίνες και έλαβε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του Αντ1 «Nomads». Μάλιστα, κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 22 διαγωνιζόμενους, γεγονός που αποτελεί μεγάλη διάκριση αφού είναι η δεύτερη γυναίκα παγκοσμίως που καταφέρνει να κερδίσει το Nomads, ένα ριάλιτι επιβίωσης το οποίο προβάλλεται παγκοσμίως πάνω από 15 χρόνια. Για τη συμμετοχή της στο Nomads είπε: «Πήγα στο Nomads γιατί η καθημερινότητά μου ήταν άσχημη».

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News