Eurovision 2020: Είναι επίσημο! Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Life
Eurovision 2020: Είναι επίσημο! Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ελληνικής καταγωγής Ολλανδέζα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Επίσημη είναι, πλέον, η εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2020 από την ελληνικής καταγωγής Ολλανδέζα τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου», που επικαλείται το ethnos.gr, το θέμα του τραγουδιού θα έχει να κάνει με τις «υπερδυνάμεις» που έχουν σήμερα τα κορίτσια/supergirls προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη ζωή και θα είναι σε χαρούμενο, χορευτικό ρυθμό.

Τη σκηνική παρουσία θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ το τραγούδι θα είναι του γνωστού μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου. Ωστόσο, δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές για να δοθεί το πράσινο φως στη νεαρή τραγουδίστρια. Όπως ειπώθηκε, η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ αναμένεται αρχές Φεβρουαρίου, μέσα από το δελτίο ειδήσεων.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια που ζει και κάνει καριέρα στην Ολλανδία είναι μόλις 17 ετών και σύμφωνα με τους ειδικούς διαθέτει όλο το απαραίτητο πακέτο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό του Ρότερνταμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στεφανία εκπροσώπησε την Ολλανδία στην «Junior Eurovision», κατακτώντας την όγδοη θέση. Λίγους μήνες πριν είχε πάρει μέρος και στο «The Voice Kids», ενώ συμμετείχε και στην πιο δημοφιλή παιδική χορωδία της Ολλανδίας.

Θεωρείται, μάλιστα, ανερχόμενη δύναμη στον θαυμαστό κόσμο των social media, καθώς έχει περισσότερους από 250.000 followers στο Instagram. Στην Ελλάδα, η Στεφανία είχε εμφανιστεί στα περσινά «MAD Video Music Awards» μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Κόνι Μεταξά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News