Λεωνίδας Κακούρης για «Άγριες Μέλισσες»: «Δεν είναι καλοπληρωμένη σειρά»

Life
Λεωνίδας Κακούρης για «Άγριες Μέλισσες»: «Δεν είναι καλοπληρωμένη σειρά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός για την σειρά που "σαρώνει"

Αποκαλυπτικός ήταν ο «Δούκας Σεβαστός» όπως έγινε γνωστός ο Λεωνίδα Κακούρης μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» με αφορμή την κοπή της πίτας στην παράσταση όπου παίζει, ωστόσο επικεντρώθηκε και στη γνωστή σειρά που «σαρώνει».Ο Λεωνίδας Κακούρης δεν δίστασε να μιλήσει για τις αμοιβές των ηθοποιών της σειράς καθώς είπε ότι δεν είναι καλοπληρωμένοι .

Απαντώντας στο ερώτημα αν είναι σαπουνόπερα, είπε:“Ωραία, ας πούμε πως είναι μια σαπουνόπερα. Τι κάνει η σαπουνόπερα λέει μια ιστορία. Υπάρχουν σαπουνόπερες που είναι πολύ ωραίες και κάποιες άλλες που είναι άθλιες. Όπως υπάρχουν σαπούνια πολύ ωραία και σαπούνια άθλια”. 

Όσον αφορά στις αποδοχές του ίδιου και των συνεργατών του στις Άγριες Μέλισσες, ο Λεωνίδας Κακούρης ανέφερε «δεν είναι καλοπληρωμένη σειρά και δεν θα μπορούσε να είναι τόσο καλοπληρωμένη γιατί δεν θα έβγαινε. Είναι μια σειρά πληρωμένη καλά, εντάξει, για τα δεδομένα που περνάμε”.“Με έναν τρόπο βάλαμε όλοι πλάτη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτή την παράτολμη απόφαση του κ. Καραγιάννη”.

Ενώ συμπλήρωσε: “Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές μου η συνάντηση με τις Άγριες Μέλισσες. Το σενάριο είναι τόσο δυνατό που και εμείς οι ίδιοι, που ξέρουμε τι θα συμβεί, όταν βλέπουμε στο χαρτί το πως συμβαίνει, μένουμε με το στόμα ανοιχτό»…

Δείτε το βίντεο του zappit.gr:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News