Σταύρος Νιάρχος: Ο παραμυθένιος γάμος των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ!

Life
Σταύρος Νιάρχος: Ο παραμυθένιος γάμος των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ντάσα στο Σεν Μόριτζ

Ήταν σίγουρα ο πιο λαμπερός αλλά και…ακριβός γάμος των τελευταίων ετών.O δισεκατομμυριούχος Eλληνας μεγιστάνας, Σταύρος Νιάρχος, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ντάσα Ζούκοβα, το βράδυ της Παρασκευής, σε μια λαμπερή τελετή στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας.

Ο γάμος, που, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail», κόστισε περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ και έγινε 24 ώρες νωρίτερα απ' ό,τι αναμενόταν. Ο στολισμός της τελετής περιελάμβανε ροζ και λιλά τριαντάφυλλα, τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε βάζα γύρω από την είσοδο στην αίθουσα χορού.

Το διάσημο ζευγάρι έφτασε την περασμένη Δευτέρα στο εντυπωσιακό θέρετρο με τζετ, όπου στη συνέχεια μεταβιβάστηκε σε ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο που αποτελεί αντίκα με αξία που εκτιμάται μεταξύ 30.000 και 78.000 λιρών.

Το «παρών» έδωσαν γαλαζοαίματοι και αστέρες του Χόλιγουντ

Καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο ήταν γαλαζοαίματοι, αστέρες του Χόλιγουντ, επιχειρηματίες και άνθρωποι από το χώρο της μόδας. Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν η πριγκίπισσα Βεατρίκη, στενή φίλη με την νύφη, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Ματσέλι Μότζι, οι ηθοποιοί Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και οι σχεδιάστριες Τζέιμι Μιζραχί και Τζεν Μέγιερ. Νωρίτερα, στη λίστα υψηλών προσκεκλημένων είχε γίνει γνωστό πως θα περιλαμβάνονταν ονόματα όπως εκείνο του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Γκούινεθ Πάλτροου, ενώ σύμφωνα με τις φήμες, θα παρίστατο και η Ιβάνκα Τραμπ με το σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, και ο αδερφός του με τη σύζυγό του, Κάρλι Κλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

✨Did you have a good start in the new year? ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kulm Hotel St. Moritz (@kulmhotel) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s #christmastime ✨🎄

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kulm Hotel St. Moritz (@kulmhotel) στις

Με άφθονη λάμψη και σαμπάνια 

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Χέινζ Χούνκελερ δήλωσε σύμφωνα με το ethnos.gr στην «Daily Mail»: «Υπάρχει μια πολύ, πολύ ξεχωριστή πελατεία στην λίστα των προσκεκλημένων». Μετά το μυστήριο, οι καλεσμένοι απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, χαβιάρι και άφθονη σαμπάνια, ενώ τραγούδησαν και χόρεψαν όλοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ντάσα Ζούκοβα εμφανίστηκε με ένα λευκό μακρύ φόρεμα, το οποίο είχε ανάγλυφα σχέδια στο μπροστινό μέρος και πέρλες στα μανίκια, ενώ προκειμένου να αντιμετωπίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες, φορούσε και μακριά λευκή κάπα με κλειστό λαιμό. Το μακιγιάζ ήταν πολύ διακριτικό, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε έναν ψηλό σικ σινιόν κότσο. Ο Σταύρος Νιάρχος ήταν κι αυτός ιδιαίτερα κομψός με μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν.

Το ζευγάρι, αλλά και οι καλεσμένοι φιλοξενούνται στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Kulm, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού και όπου ακολουθούν οι εορτασμοί του γάμου. Τα πάρτι και τα γεύματα για το γάμο αναμένεται να συνεχιστούν όλο το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την «Daily Mail».

«Η οικογένεια Νιάρχου χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο Σεν Μόριτζ. Θα μπορούσαν να κάνουν το γάμο τους σε οποιοδήποτε υπέροχο μέρος του κόσμου, αλλά επέλεξαν το Σεν Μόριτζ γιατί έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτούς το να στηρίξουν την πόλη και τον πατέρα του γαμπρού, που είναι επίτιμος δημότης» δήλωσε πηγή στο ίδιο Μέσο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News