Απολύθηκε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα

Life
Απολύθηκε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παρασκήνιο της απόλυσης της Ελεάνας Τρυφίδου

Απομακρύνθηκε από την εκπομπή «Μεσημέρι» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάνα Τρυφίδου. Μετά την εκπομπή το τηλέφωνο στο γραφείο χτύπησε και μια φωνή από τη διοίκηση ανακοίνωσε σύμφωνα με το tinasmess.gr στην Ελεάνα Τρυφίδου την απόλυσή της, ενώ την επομένη η εκπομπή θα βγει με αντικατατάσταση.

Η ίδια είχε εκδηλώσει δυο φορές όλο το προηγούμενο διάστημα την επιθυμία της να παραιτηθεί μετά τον ατυχή σχολιασμό του περιστατικού με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ και δεν ήταν λίγοι οι τσακωμοί που ακολούθησαν του συμβάντος. Αυτό ήταν ουσιαστικά που της χρέωσε τόσο το κανάλι και δη η Ευη Κουτσαφτάκη με την οποία δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων όσο και ο παρουσιαστής αφού θεώρησαν ότι δεν τον προστάτεψε ως όφειλε με την ψυχραιμία που θα πρέπει να διακατέχει τέτοιες ώρες τον αρχισυντάκτη μιας εκπομπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον σχολιασμό αυτόν τον πλήρωσε το κανάλι ακριβά καθώς το πρόστιμο του ΕΣΡ φτάνει τα 150.000 ευρώ, ενώ από 20 έως και 24 Ιανουαρίου η εκπομπή κατεβάζει ρολά. Πάντως, να θυμίσουμε ότι η Ελεάνα Τρυφίδου ήταν πέρσι αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά στο “Πρωινό” και σε αντίθεση με όσα πιστεύουν κάποιοι η Ελεάνα δεν παραιτήθηκε για να πάει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά απολύθηκε από τον ΑΝΤ1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News