Γιώργος Σουξές: Αποκαλύψεις του «Ενωματάρχη» για τους νέους έρωτες και το ιδιαίτερο επίθετό του

Life
Γιώργος Σουξές: Αποκαλύψεις του «Ενωματάρχη» για τους νέους έρωτες και το ιδιαίτερο επίθετό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αποκάλυψε ο τηλεοπτικός "ενωματάρχης'' από τις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος του Αρναούτογλου ήταν Γιώργος Σουξές ,ο τηλεοπτικός Ενωμοτάρχης Βασίλης Προύσαλης από τις «Άγριες Μέλισσες» .Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην την ιστορία του ιδιαίτερου επιθέτου του.

Μάλιστα ο ηθοποιός ανέφερε, την πραγματική ιστορία, αλλά και την ψεύτικη όπως είπε που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Όπως ανέφερε ο αγαπητός ηθοποιός: «η αληθινή ιστορία είναι ότι ο προ προ προπάππος μου ζούσε σε ένα πολύ φτωχό χωριό και πήγε σε ένα άλλον χωριό για να δουλέψει ο άνθρωπος. Εκεί τον είχαν όλο ξου ξου ξου, ο ξουξιές, ο Σουξές. Ήταν ξένος και δεν τον ήθελαν» .

Όπως εξήγησε ακόμη: «η ψεύτικη ιστορία είναι ότι ένας Ισπανός πειρατής ονόματι Χόρχε Μαρία Θουξέθ έφτασε κάποτε στην Ελλάδα, αγάπησε μια Ελληνοπούλα και έμεινε. Αλλά δεν γινόταν να τον λένε Θουξέθ και το έκανε Σουξές. Αυτή η ιστορία είναι που αρέσει και στις γυναίκες».

Έχασε 20 κιλά

Όπως εξομολογήθηκε ακόμη έχει χάσει πολλά κιλά αφού όπως είπε: «έχασα το τελευταίο τρίμηνο 20 κιλά. Βαρέθηκα να είμαι παχύς. Συνεχίζω. Θα συνεχίσω να χάνω σιγά-σιγά. Στους ρόλους δε σε παίρνουν για τα κιλά, αλλά αν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις. Πήγα στον παραγωγό μας και του είπα πως θα αδυνατίσω. Μου είπε πως θα μου δίνει και άλλους ρόλους».

Όσο για τις εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 , αποκάλυψε πώς έρχονται αναπάντεχοι έρωτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News