Eurovision 2020: Ποια είναι η 17χρονη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

Life
Eurovision 2020: Ποια είναι η 17χρονη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια είναι η ταλαντούχα 17χρονη;

«Κλείδωσε όπως όλα δείχνουν η εκπροσώπησή μας στην Eurovision- που θα γίνει στο Ρότερνταμ- από την Stefania και μένει μόνο η ανακοίνωση της ΕΡΤ. Η επιλογή αυτή είναι η 17χρονη Stefania Liberakakis, η οποία φέρεται να πήρε το «ΟΚ» από την ειδική επιτροπή που κρίνει το ποιος θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Όπως αναφέρεται, τα τραγούδια της 17χρονης έχουν και έντονο ανατολικό ήχο, καθώς υπάρχουν στην ενορχήστρωση ζουρνάδες και λίρες. Τα τραγούδια έχουν σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου. Αυτό που παραμένει άγνωστο προς το παρόν είναι το κομμάτι των στίχων του κομματιού καθότι δεν είναι ξεκάθαρο για το αν το κομμάτι είναι στην αγγλική γλώσσα αμιγώς ή όχι αλλά και το όνομα του στιχουργού

Μάλιστα, υπάρχουν οι πληροφορίες στις μουσικές ιστοσελίδες πως το τραγούδι που θα επιλεγεί θα περνάει και ένα μήνυμα στην Ευρώπη, καθώς ένα εξ’ αυτών φέρεται να έχει θέμα το bullying. Τα άλλα δύο τραγούδια, φέρονται να είναι ένα νεανικό hit, στο στυλ της νεαρής καλλιτέχνιδος, καθώς και ένα πιο ερωτικό κομμάτι.

Το μόνο που μένει σύμφωνα με το iefimerida.gr είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΡΤ, οι οποίες αναμένεται να γίνουν μέσα στον Ιανουάριο.

Ποια είναι η Stefania

Η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis) γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια. Tο πρώτο της single “Stupid Reasons” σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018 ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Turn around”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News