H Τζένιφερ Άνιστον αγκαλιά με τον Κρητικό πατέρα της

Life
H Τζένιφερ Άνιστον αγκαλιά με τον Κρητικό πατέρα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χριστούγεννα με έναν από τους δημιουργούς μου» έγραψε στο instagram, η ταλαντούχα ηθοποιός με καταγωγή από την Κρήτη

Ένα τρυφερό, οικογενειακό στιγμιότυπο από τα παιδικά της χρόνια στην αγκαλιά του Γιάννη Αναστασάκη ανήρτησε η διάσημη ηθοποιός στο Instagram

Η ελληνική καταγωγή της Τζένιφερ Άνιστον είναι από τα αγαπημένα θέματα της ημεδαπής. Από την εποχή που η ηθοποιός γινόταν σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς ως πρωταγωνίστρια στο σίριαλ «Friends», όλοι είχαν μάθει ότι η Τζεν ήταν το ελληνοαμερικανικό μήλο κάτω από την ελληνική μηλιά: ο Τζον Ανιστον, ή Γιάννης Αναστασάκης από τα Χανιά της Κρήτης ήταν και αυτός ηθοποιός της τηλεόρασης, πιο γνωστός για τον ρόλο του στην καθημερινή σαπουνόπερα του NBC «Days of our Lives» (στα «Φιλαράκια» υπάρχει μια σειρά με αυτό το όνομα όπου παίζει ο Τζόι Τριμπιάνι/Ματ Λε Μπλανκ· ένα «κλείσιμο του ματιού» των παραγωγών στην φαμίλια της Ανιστον).

Θεωρείται βέβαιο πως ο Τζον Άνιστον άνοιξε τις πρώτες πόρτες στη βιομηχανία του θεάματος για την κόρη του. Για χρόνια υπήρχε και μια φήμη για τις κακές σχέσεις με τον πατέρα της, όμως αυτές αν ποτέ υπήρξαν κακές, αποκαταστάθηκαν.

Η 50χρονη σήμερα Άνιστον επέλεξε να αναρτήσει στο Instagram μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, αγκαλιά με τον πατέρα της καθώς και μια άλλη σύγχρονη.

«Χριστούγεννα με έναν από τους γεννήτορές μου. Τότε και τώρα. Σ’ αγαπάω μπαμπά», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Christmas with one of my creators. Then and now #TBT Love you, papa ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Ο Γιάννης Αναστασάκης γεννήθηκε στα Χανιά το 1933 και δύο χρόνια αργότερα, το 1935, η οικογένεια του μετανάστευσε στις ΗΠΑ. Η Τζένιφερ Άνιστον γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, η Άνιστον, έζησε για ένα χρόνο στην Ελλάδα, ωστόσο, τα περισσότερα παιδικά της χρόνια τα έζησε στην Νέα Υόρκη.

Πηγή: protagon.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News