GNTM 2: Έγινε πρόταση γάμου on air; - Το δαχτυλίδι των 2.350 ευρώ στην Κάτια

Life
GNTM 2: Έγινε πρόταση γάμου on air; - Το δαχτυλίδι των 2.350 ευρώ στην Κάτια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σύντροφοι των κοριτσιών «εισβάλλουν» σε φωτογράφηση του τελικού

Αναδείχθηκε η τελική τριάδα που θα διαγωνιστεί στον τελικό του GNTM 2, μετά τη χτεσινοβραδινή αποχώρηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Έτσι, στην τελική τριάδα θα βρίσκονται οι Κέισι, Κάτια και Άννα Μαρία. Ο τελικός θα προβληθεί αύριο, Πέμπτη.

Όπως βλέπει κανείς και στο τρέιλερ του τελικού του GNTM 2, τα κορίτσια αρχικά ποζάρουν με λευκό μπουρνούζι και άσπρη πετσέτα στα μαλλιά τους, παριστάνοντας τις πλούσιες και ποζάροντας με λαμπερά κοσμήματα. Στην συνέχεια, τα μοντέλα, όπως λέει η Βίκυ Καγιά, θα πάνε «σε ένα πάρτι όπου θα γίνει χαμός». Σύμφωνα με τον Δημήτρη Σκουλό, το concept είναι λίγο ‘50s, Κούβα και οι Κάτια Κέισι και Άννα Μαρία φοράνε τα καλά τους για το λαμπερό πάρτι.

Δείτε το τρέιλερ:

Η πρόταση γάμου

Στην τελευταία δοκιμασία, οι κριτές ξαφνιάζουν τα κορίτσια, καθώς στο σετ εμφανίζονται οι αγαπημένοι τους, προκειμένου να πάρουν μέρος στο after party concept. Όπως λέει η Βίκυ Καγιά, «από αυτή την δοκιμασία θα κριθεί η νικήτρια» με τον Άγγελο Μπράτη να προσθέτει πως «το ωραιότερο μακιγιάζ για μία γυναίκα είναι ο έρωτας». Τα μοντέλα φωτογραφίζονται αγκαλιά με τους συντρόφους τους, με τον αγαπημένο της Κέισι να της ψιθυρίζει «Είσαι πιο όμορφη από ποτέ», τον αγαπημένο της Κάτια να φαίνεται πως της κάνει πρόταση γάμου, ενώ η Άννα Μαρία φαίνεται να κλαίει, λέγοντας πως δεν ήξερε τι να πει στον καλό της.

Πάντως, ο ίδιος, ο Γιάννης Χαλβατζής, διαψεύδει την πρόταση γάμου, αφού, όπως ανέφερε, μπορεί να τη έδωσε δαχτυλίδι, όμως δεν ήταν μονόπετρο.

Η Κάτια ξαφνιάστηκε τόσο πολύ που πήρε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και το έβαλε ξανά στην τσέπη του αγαπημένου της πυροδοτώντας υποψίες ότι της έκανε πρόταση γάμου και ότι η ίδια αρνήθηκε.

Της το έδωσε αργότερα αφού είχαν φύγει οι κάμερες. Εκείνη το πήρε και το φοράει ήδη.

Δείτε τo δαχτυλίδι:

https://www.youtube.com/watch?v=dL0r3dk25qE?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Πηγή: iefimerida.gr, News247.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News