Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έκανα τον κλόουν και τη... σοκοφρέτα, με αναγνώριζαν μαμάδες και με διέλυε»

Life
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έκανα τον κλόουν και τη... σοκοφρέτα, με αναγνώριζαν μαμάδες και με διέλυε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Χρυσοστόμου στο Γρηγόρη Αρναούτογλου - Έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα 17 του

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο ίδιος μίλησε, για το bullying, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί όταν ήταν ακόμη ανήλικος, αλλά και για τις δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός.

Το bullying για τη νηστεία

«Ξαφνικά η λέξη πολύτεκνος ήταν ταμπού. Σχεδόν σαν αρρώστια. Το ότι ο πατέρας μου δεν είναι ιερέας ήταν πάρα πολύ περίεργο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου. «Ότι πηγαίναμε στην εκκλησία κάθε Σαββατοκύριακο, όπως νηστεύαμε τρεις φορές τον χρόνο τώρα πλέον με θυμώνει για το εξής. Η νηστεία που τότε μας επιβαλλόταν, κάπως φανατικά, τώρα έγινε της μόδας. Η αποτοξίνωση 40 μέρες από το κρέας και ο vegan είναι τώρα της μόδας ενώ τότε δέχονταν bullying» συνέχισε.

Η σεξουαλική παρενόχληση στα 17 του

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Με κυνηγούσε μια τριετία κάποιος. Με είδε ημίγυμνο στη σκηνή στην Ρόδο και με κυνηγούσε εδώ στην Αθήνα! Δεν το είπα στον μπαμπά μου. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω μόνος μου γιατί ήταν ευθύνη μου να ανέβω στην Αθήνα, οπότε δεν ήθελα να μου πει "στα έλεγα εγώ". Δεν ήξερα ποιος είναι. Έπαιρνα μηνύματα τότε στο κινητό μου με κάποια αρχικά. Τρόμαξα! Μετά άρχισε να με απειλεί πως δεν θα δουλέψω ξανά στο θέατρο ποτέ και του είπα να βρεθούμε. Τον είδα από κοντά και του είπα "θα σε σκοτώσω". "Χίλια συγνώμη", μου είπε. Τότε έπαιζα στην Πεντάμορφη και το Τέρας και μου είπε "είσαι ένας πεντάμορφος και είμαι ένα τέρας"! Είμαι στέρεος. Πολύ δύσκολα με τρομάζει πια κάτι. Μπήκα πολύ νωρίς σε κόλπα πολύ επιθετικά και στην Θεσσαλονίκη».

«Με αναγνώριζαν μαμάδες και με διέλυε»

«Σκέφτηκα να γίνω παππάς αλλά περισσότερο μάλλον ήθελα να γίνω νοσοκόμος. Δούλευα και σε φαρμακείο αρκετά χρόνια, είχα οικειότητα να φροντίζω τους ανθρώπους αλλά με κέρδισε τελικά το θέατρο» αποκάλυψε, μέσα σε όλα, ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την δουλειά του κλόουν που είχε κάνει για μεγάλο διάστημα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου σημείωσε: «Έχω κάνει τον κλόουν σε παιδικά πάρτι. Σε πάρα πολλά παιδικά πάρτι. Ήταν μια πάρα πολύ θλιβερή δουλειά. Υπήρχαν κάποια πάρτι που τα ευχαριστιόμουν αλλά τότε δούλευα και μπάρμαν οπότε πήγαινα ξενύχτης».

«Σηκωνόμουν 8 και μισή το πρωί με έναν άλλον θλιβερό και μοιράζαμε σοκοφρέτες, ντυμένος σοκοφρέτα εγώ, σε σχολεία» δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου. «Το θλιβερό ήταν πως είχα κάνει ήδη ένα δυο σίριαλ και ερχόντουσαν μαμάδες και μου έλεγαν “α είστε ο, μα γιατί;”. Και αυτό εμένα με διέλυε» συμπλήρωσε.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

Πηγή: protothema.gr, thecaller.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News