Ηλιάνα Παπαγεωργίου - SNIK: Για τη σχέση τους μιλάει η Χριστοπούλου - «Τη βλέπω χαρούμενη, ολοκληρωμένη - Συμπαθώ πολύ το Δημήτρη»

Life
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - SNIK: Για τη σχέση τους μιλάει η Χριστοπούλου - «Τη βλέπω χαρούμενη, ολοκληρωμένη - Συμπαθώ πολύ το Δημήτρη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε, για πρώτη φορά, για τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του SNIK

Η επιτυχημένη booker μοντέλων και coach του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για το σύντροφό της Αποστόλη, αλλά και τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik, ως φίλη και μάνατζερ του top model.

Το πρωί ξυπνάει κατά τις 7:30 – 8:00, πίνει με τον σύντροφό της έναν διπλό ελληνικό και φεύγουν ο καθένας για τις δουλειές τους. Μάλιστα, όπως είπε και η ίδια, «κάνω τα αδύνατα δυνατά για να περάσω έστω και δέκα λεπτά με τον σύντροφό μου πριν φύγει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν σιδερώνει: «Δεν έχω ιδέα από σίδερο, όλα τα υπόλοιπα όμως τα κάνω».

Μίλησε ακόμα για το GNTM, αναφέροντας: «Όταν είσαι εσώκλειστος υπάρχουν θέματα ψυχολογικά», ενώ, όταν η δημοσιογράφος τής ζήτησε να περιγράψει με μία λέξη τον κάθε κριτή, η Έλενα Χριστοπούλου χαρακτήρισε τη Βίκυ Καγιά «νικήτρια της ζωής», τον Άγγελο Μπράτη «λόρδο», τον Δημήτρη Σκουλό «μαχητή»και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου «εγκέφαλο», ενώ τη Ζενεβιέβ Μαζαρί την χαρακτήρισε «μία από τις πιο ωραίες περσόνες που υπάρχουν στη χώρα».

Στη συνέχεια αναφέρει: «Δεν είναι εύκολο να με δει κανείς στον δρόμο εμένα, γιατί οδηγώ όλη την ώρα. Οπότε πού να με δουν εμένα; Μόνο οι τροχονόμοι μού μιλάνε μερικές φορές. Χαίρομαι εγώ. Με ρωτάνε για το GNTM ποια θα βγει, μου λένε “γεια σου ρε coach” και με αφήνουν και περνάω κιόλας μερικές φορές».

Για την Ηλιάνα και τη σχέση της με το Snik αναφέρει: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, είναι χαρούμενη και τη βλέπω πολύ ολοκληρωμένη».

Όσον αφορά στο νέο πρόσωπο στη ζωή του μοντέλου, τον ράπερ Snik, δήλωσε: «Εγώ συμπαθώ πάρα πολύ και τον Δημήτρη (Snik)». «Δημούτρη τον λέω εγώ, τον συμπαθώ πάρα πολύ», πρόσθεσε. «Δεν τον ενδιαφέρει να ξετιλύξει την προσωπικότητά του. Τον ενδιαφέρει να δουλεύει, να είναι επαγγελματίας και να κάνει τα τραγούδια του», δήλωσε, ενώ αποκάλυψε «Τρελαίνομαι για το Senorita».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News