Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά βρέθηκε ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα.
Μάλιστα, το ζευγάρι, όπως φαίνεται και σε σχετικές αναρτήσεις τους στα Social Media, βρισκόταν στα Χανιά από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ενώ, είναι άγνωστο εάν έχουν αναχωρήσει.
Όπως και να έχει, το βράδυ του Σαββάτου οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα τους στο παλιό λιμάνι των Χανίων, με το Σάκη Τανιμανίδη να συναντά μια… έκπληξη, την οποία και αποτύπωσε με το φακό του: μια παρέα παιδιών τραγουδούσε και, όπως ο ίδιος γράφει σε σχετικό του post, του… «έφτιαξε» το βράδυ!
Από την άλλη, ο καλός καιρός που επικρατούσε το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη, σίγουρα «έφτιαξε»… την ημέρα της Χριστίνας Μπόμπα, αφού ανάρτησε βίντεο, όπου φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο τη θάλασσα στα Φαλάσσαρνα!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Never ending summer mood! #octobervibes #falasarna #creteisland
Σχόλια