Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Life
Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αποκάλυψε για τη συνέχεια της σειράς και την απίστευτη σύμπτωση στο δοκιμαστικό

Απoκαλύψεις έκανε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος που ξεχωρίζει από τη συμμετοχή του στη σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» που «σαρώνει».

O ηθοποιός που υποδύεται το δάσκαλο θυμάται πως έγινε η επιλογή του για τον ρόλο. Όπως είπε: «Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό μου και μου έλεγε "γεια σας θα θέλαμε να σας δούμε για μια καθημερινή σειρά εποχής". Κι αυτό μου χτύπησε λίγο, λέω τώρα καθημερινό εποχής;» .Ενώ περιέγραψε ακόμη την πρώτη επαφή: «Υπήρχε μόνο μια κάμερα κάτω στο υπόγειο, ο σκηνοθέτης, ο Λευτέρης ο Χαρίτος και η Μιράντα (η υπεύθυνη για τα κάστινγκ)».

Όπως λέει ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος που πέρασε από δοκιμαστικό για τη σειρά. «Από τους 600 περίπου ηθοποιούς, ήμουν ο πρώτος που είδαν».

Η «χημεία» με την Μαρία Κίτσου

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θυμάται ακόμη τη «χημεία» από την πρώτη σκηνή που γύρισαν με την Μαρία Κίτσου. «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, κάναμε μια σκηνή πολύ δυνατή, νομίζω το χαστούκι και συγκινήθηκαν όλοι», ενώ στη συνέχεια οι δυό τους επελέγησαν για τους ρόλους.

Η σύμπτωση

Τυχερή εξελίχθηκε για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και η ιστορία που αφηγήθηκε για τον παππού του τον Λάμπρο. Όπως είπε: «Τον παππού μου τον έλεγαν Λάμπρο επειδή είχε γεννηθεί τη Λαμπρή» και στη συνέχεια του ανακοίνωσαν ότι «σε θέλουμε για τον ρόλο του Λάμπρου» . Όπως είπε δεν πιστεύει πως αυτό που συνέβη είναι τυχαίο.

Φωτογραφία - Πηγή από τον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού: instagram.com

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος όμως αποκάλυψε για τη σειρά και πως ο Λάμπρος και η Λενιώ δεν θα αντισταθούν στον πειρασμό και θα φιληθούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News