GNTM: Καταγγελία στο ΕΣΡ για τη φωτογράφηση με εσώρουχα στο κέντρο της Αθήνας

Life
GNTM: Καταγγελία στο ΕΣΡ για τη φωτογράφηση με εσώρουχα στο κέντρο της Αθήνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΕΣΡ απευθύνθηκε ΜΚΟ, η οποία καταγγέλλει πως θα μπορούσαν να είχαν γίνει ατυχήματα

Στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόραση απευθύνθηκε Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) «Πρωτοβουλία Πολιτών Για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Καταπολέμηση της Διαφθοράς», με αφορμή το επεισόδιο της Τρίτης, στο οποίο οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι «Greece’s Next Top Model», κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με τα εσώρουχα, πάνω σε όχημα, το οποίο κινείτο στο κέντρο της Αθήνας.

Το παραπάνω προκάλεσε αντιδράσεις οδηγών και περαστικών και έφερε και τις πρώτες επίσημες καταγγελίες.

Το περιεχόμενο της έγγραφης καταγγελίας στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο:

«Την 19/09/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι GNTM όπως οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα με εσώρουχα και όχι μαγιό να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοικτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών όπως Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή όπως Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής όπως απάντησε αρνητικά. Ως εκ τούτου όπως παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών».

Πάντως, επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της προβολής του συγκεκριμένου επεισοδίου, οι κριτές ανέφεραν δημόσια ότι έχουν λάβει άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, τους ανθρώπους των οποίων ευχαρίστησαν για τη διευκόλυνση που τους παρείχαν.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News