Η Νεσχάν Μουλαζίμ βαφτίζεται χριστιανή και παντρεύεται Σφακιανό

Life
Η Νεσχάν Μουλαζίμ βαφτίζεται χριστιανή και παντρεύεται Σφακιανό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Σφακιανό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η μελαχρινή καλλονή

Η πανέμορφη Νεσχάν Μουλαζίμ είναι φουλ ερωτευμένη και ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, αφού πρώτα βαφτιστεί, με τον αγαπημένο της, ο οποίος μάλιστα είναι Κρητικός.

Το γνωστό μοντέλο, με καταγωγή από την γειτονική Τουρκία, που ζει τα τελευταία 18 χρόνια στη χώρα μας, τους τελευταίους έντεκα μήνες, σύμφωνα με το tlife.gr, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της Στέλιου Πολογεώργη, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και πολίστας.

Η Νεσχάν έχει βρει στον Στέλιο ό,τι ονειρευόταν και παρά το γεγονός ότι είναι μόλις μερικούς μήνες μαζί, οι δυο τους θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα!

Όπως αποκάλυψε η Νεσχάν σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό», πρόκειται να βαφτιστεί χριστιανή, ώστε να μπορέσει να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Μάλιστα, το όνομα που θα πάρει είναι Αλεξάνδρα, διότι ο ιερέας με τον οποίο ήρθε κοντά της είπε ότι αυτό είναι το όνομα που της ταιριάζει. Μετά το θρησκευτικό τους γάμο θα κάνουν και μια γιορτή στη Σμύρνη, όπως αποκάλυψε.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό να περπατούν μαζί σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των Αθηνών χέρι με χέρι. Αυτή είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News