default-image

Αποκαλύψεις τη Ντέμι Μουρ: Βιάστηκε στα 15 - Απέβαλε στον 6ο μήνα

Life
Αποκαλύψεις τη Ντέμι Μουρ: Βιάστηκε στα 15 - Απέβαλε στον 6ο μήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της ήδη προκαλεί συζητήσεις

Αποκαλυπτικό είναι το βιβλίο της Ντέμι Μουρ με τον τίτλο «Inside Out» όπου στα 56 της χρόνια όπου αναφέρεται στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, εξομολογείται ότι υπήρξε θύμα βιασμού αλλά και ότι έχει αποβάλλει.

Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει στο βιβλίο πως στα 15 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού, μια τραυματική εμπειρία που την ακολούθησε στη ζωή της.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Στη συνέντευξή της, η Ντέμι Μουρ μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε καθώς προσπάθησε να σώσει τη μητέρα της από την αυτοκτονία.

«Το επόμενο που θυμάμαι είναι να χρησιμοποιώ τα μικρά παιδικά δάχτυλά μου, προκειμένου να βγάλω τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί η μητέρα μου από το στόμα της, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοιχτό και μου έλεγε τι να κάνω» λέει για την τραυματική εκείνη εμπειρία. Όπως εξομολογείται χαρακτηριστικά «κάτι βαθιά μέσα μου άλλαξε τότε και δεν επανήλθε ποτέ. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει».

Απέβαλε στον 6ο μήνα

Παρά τη διαφορά ηλικίας, η Μουρ πέρασε αρκετά χρόνια στο πλευρό του Άστον Κούτσερ. Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία της με τον Κούτσερ το 2003, έμεινε έγκυος. Τότε ήταν 42 χρόνων, αλλά στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης απέβαλε. Το μωρό ήταν κοριτσάκι και θα το ονόμαζαν, Τσάπλιν-Ρέι. Μετά την αποβολή όπως δεν σιτάζει να παραδεχτεί , κατέφυγε στο αλκοόλ.

Η Μουρ δεν δίστασε να αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από το λαμπερό χώρο του θεάματος, να μιλήσει για τις εξαρτήσεις και τις δυσκολίες που βίωσε. Πάντως με η ηθοποιός εμφανίζεται εντελώς γυμνή στο εξώφυλλο περιοδικού, 20 χρόνια μετά την τελευταία της φορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Baring all for the October issue of @harpersbazaarus 💗 Photos by @marianovivanco.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimooreofficial) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News