Ανείπωτη θλίψη για τον Φώτη Σεργουλόπουλο - Πέθανε η 27χρονη ανιψιά του

Life
Ανείπωτη θλίψη για τον Φώτη Σεργουλόπουλο - Πέθανε η 27χρονη ανιψιά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Φώτη Σεργουλόπουλου

Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια του Φώτη Σεργουλόπουλου, καθώς έφυγε από τη ζωή η ανιψιά του Αντιγόνη στα 27 της χρόνια.

Η Αντιγόνη ήταν κόρη του μεγαλύτερου αδερφού του Φώτη Σεργουλόπουλου, Αλέξανδρου.

Σύμφωνα με την Espresso, η 27χρονη Αντιγόνη, ανιψιά του παρουσιαστή, άφησε την τελευταία της πνοή.

Η Αντιγόνη ήταν κόρη του μεγαλύτερου αδερφού του Φώτη Σεργουλόπουλου, Αλέξανδρου.

Η κοπέλα κηδεύτηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μεσημέρι της Πέμπτης στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της Έμυ και η μικρότερη αδερφή της Μαρία. Εκεί ήταν και η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα των αδερφών Σεργουλόπουλου, Μαρία, αλλά και η αδερφή της, η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Γιουλάκη.

Η 27χρονη, σπούδαζε στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο παρελθόν βρισκόταν στο πλευρό του θείου της στο Φ&Μ Live, ως εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ελληνικό πανεπιστήμιο, πριν από περίπου τρεισήμισι χρόνια, η Αντιγόνη αποφάσισε να φύγει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές. Φτάνοντας εκεί ωστόσο άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια που μαρτυρούσαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το νεαρό κορίτσι άρχισε να παραπονιέται στους οικείους της για έντονες κρυάδες, τις οποίες προσπαθούσε να καλύψει φορώντας περισσότερα ρούχα.

Σε ένα ταξίδι της στην Ελλάδα και μετά από ιατρικές εξετάσεις, η Αντιγόνη διαγνώστηκε με λευχαιμία σε προχωρημένο στάδιο.

Η ίδια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση και παρότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα, ώσπου πριν από λίγες ημέρες «έφυγε» από τη ζωή.

Πηγή: eleytherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News