Χαρίδημος και Κλειώ: Ένας υπέροχος γάμος!

Life
Χαρίδημος και Κλειώ: Ένας υπέροχος γάμος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρομαντικός γάμος με το γαμπρό και την κορούλα, να υποδέχονται την πανέμορφη νύφη!

Ήταν ένας υπέροχος γάμος που τα είχε όλα: έντονο το στοιχείο της παράδοσης, κέφι και εκπλήξεις!

Η νύφη, Κλειώ Κυπράκη έφτασε απαστράπτουσα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην Ανώπολη όπου την υποδέχτηκε ο πανευτυχής γαμπρός Χαρίδημος Κυπράκης, έχοντας στο πλευρό τους τη μικρή κορούλα τους.

Το μυστήριο τελέστηκε παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων και ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι. 

Ο Χαρίδημος που συνεργαζόταν με την εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" ασχολείται χρόνια με την κρητική παράδοση και γι' αυτό στο γάμο του ήθελε να προβάλλει πολύ το κρητικό στοιχείο.

Ζήτησε λοιπόν από τους 6 κουμπάρους του να ντυθούν με κιλότες και στιβάνια! Στο γάμο ακούστηκαν ριζίτικα από τον Αποκόρωνα , όλοι γλέντησαν με το συγκρότημα του Μανούσου (λαούτο) και Λευτέρη Καλλέργη (λύρα), μαντολίνο έπαιξε ο Νίκος Συνολάκης από τα Λιβάδια, ενώ τη σκυτάλη της διασκέδασης πήρε ο Κωστής Κορδατζάκης με τη λύρα του. Οκτώ ήταν οι αγγελικές παρουσίες – παράνυμφες που ήταν φίλες και συγγενείς του ζευγαριού. Μάλιστα το ζευγάρι δέχτηκε πολλά κιλά ρύζι ….! Και το χιούμορ των οικογενειών τους ήταν διάχυτο.

Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στο κοινό όμως ήταν το video αφιέρωμα που είχαν ετοιμάσει και το οποίο ξέφευγε από τα καθιερωμένα! Ουσιαστικά αναφερόταν σε  όλη τη ζωή τους από την ημέρα που γνωρίστηκαν. Η νύφη κρατούσε ημερολόγιο και ήταν το δώρο της στα γενέθλια του Χαρίδημου , ενώ τις σκέψεις και τα συναισθήματα που έβγαλε στο χαρτί , οπτικοποιήθηκαν με ένα αφηγηματικό άλλα και παράλληλα συγκινητικό τρόπο! Οι πρωταγωνιστές του video ήταν το ίδιο το ζευγάρι, ενώ οι φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το χιουμοριστικό στοιχείο τους.

Η συγκίνηση ήταν έντονη για το ερωτευμένο ζευγάρι που δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του . Κατάμεστο από κόσμο ήταν το κέντρο διασκέδασης καθώς 1. 600 καλεσμένοι ήταν εκεί και το διασκέδασαν με την καρδιά τους. Ταξίδεψαν από Ντουμπάι, Αγγλία, Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Θήβα εώς και την Ξάνθη προκειμένου να παρευρεθούν στο γάμο του Χαρίδημου και της Κλειώ Κυπράκη!

Ευχόμαστε στο ζευγάρι να ζήσουν να ευτυχίσουν και να χαίρονται την όμορφη κορούλα τους!

Φωτογραφίες: Μάνος Παπαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News