GNTM 2: Η Λυδία από την Κρήτη συγκλόνισε με την ιστορία της τους κριτές

Life
GNTM 2: Η Λυδία από την Κρήτη συγκλόνισε με την ιστορία της τους κριτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κορίτσι με τη δυνατή προσωπικότητα, κατάγεται από τα Χανιά

Άφωνους άφησε τους κριτές η Λυδία από τα Χανιά, που πέρασε από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model. To μοντέλο χωρίς μαλλιά εντυπωσίασε με τη δύναμη και την προσωπικότητά της,

Όπως είπε η ίδια :«Έχω αλωπεκία από τα 11. Αρχικά, φορούσα περούκες γιατί στο σχολείο ήταν δύσκολα, αλλά μετά με πάρα πολλή αγάπη το ξεπέρασα μετά από δύο χρόνια και τις έβγαλα. Αγαπάω τον εαυτό μου ακριβώς έτσι όπως είμαι και τον “πουλάω” με αυτό το παρουσιαστικό».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ενθουσιάστηκε όταν την είδε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ την θέλω πάρα πολύ αυτή. Αν δεν μου την περάσουν θα κλάψω», είπε η art director του GNTM 2.

Το μοντέλο πέρασε κάθε άλλο παρά απαρατήρητο με τον Δημήτρη Σκουλό να σχολιάζει «Είσαι από τα πιο σέξι κορίτσια που έχουν περάσει», σημειώνοντας πως έχει συγκλονιστικά μάτια αλλά και ότι θα ήθελε να «στεγνώσει».

Από την πλευρά του ο Αγγελος Μπράτης τόνισε: «Έχω χάσει τη φωνή μου μαζί σου. Σε βρίσκω φοβερά κλασσική και μοντέρνα ταυτόχρονα». «Έχω συγκινηθεί. Μπράβο σου είσαι μάγκας», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Η διαγωνιζόμενη του GNTM 2 πήρε τέσσερα «ναι», περνώντας στην επόμενη φάση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News