Η Δέσποινα Βανδή δείχνει τους κοιλιακούς της και μας... ζαλίζει

Life
Η Δέσποινα Βανδή δείχνει τους κοιλιακούς της και μας... ζαλίζει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια στο Instagram

Να αφήσουμε τα μαχαιροπίρουνα κάτω μας προτρέπει η Δέσποινα Βανδή η οποία βρίσκει χρόνο ανάμεσα στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και γυμνάζεται.

Αυτό λέει και σε όλους εμάς να κάνουμε μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια χαμογελά στο φακό, ενώ έχει σηκώσει το μπλουζάκι της δείχνοντάς μας τους κοιλιακούς της οι οποίοι είναι εντυπωσιακοί και σίγουρα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Στη λεζάντα γράφει:

«Λοιπόν! Όσο κάτσαμε, κάτσαμε! Αφήστε τώρα τις δικαιολογίες και τα...πιρούνια κάτω!!! Πάμε να ξαναβρούμε τη φόρμα μας! Μια ωρίτσα την ημέρα! Έστω 45’! Επιλεξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στον εαυτό σας! Μην το διαπραγματεύεστε! Θα είναι η δική σας ώρα! Κάντε το προτεραιότητα σας! Θα δείτε πόσο θα αλλάξει η διάθεση σας! Εσείς ειδικά που ζείτε κοντά στη φύση είστε τυχεροί! Βγείτε για γρήγορο περπάτημα!».

Κι εμείς με τη σειρά μας δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να ψάξουμε ποιο είδος γυμναστικής μας ταιριάζει, ξεκινώντας ταχύτατα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News