Έλενα Ράπτη: Αυτός είναι ο… σωματοφύλακάς της τον οποίο παντρεύτηκε κρυφά το Μάιο

Life
Έλενα Ράπτη: Αυτός είναι ο… σωματοφύλακάς της τον οποίο παντρεύτηκε κρυφά το Μάιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Έλενα Ράπτη και ο σωματοφύλακάς της, Κίμωνας Μπάλλας, παντρεύτηκαν πριν από τις εκλογές

Μια ρομαντική ιστορία αγάπης «κρύβεται» πίσω από το γάμο της βουλευτή της ΝΔ, Έλενας Ράπτη.

Η Ελενα Ράπτη παντρεύτηκε σε μοναστήρι κοντά στη Θεσσαλονίκη, στις 18 Μαΐου, λίγες ημέρες πριν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών. Το μυστήριο κρατήθηκε κρυφό και, τελικά, αποκαλύφτηκε από την ίδια, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, γράφοντας: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη

Από την πρώτη στιγμή, όλοι αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο άνδρας που συνόδευσε την Ελενα Ράπτη στην εκκλησία…

Ο Κίμωνας Μπάλλας ήταν εκείνος που παντρεύτηκε, υπό άκρα μυστικότητα, με την βουλευτή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Espresso, ο Κίμωνας έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα και είναι ο άνδρας της προσωπικής ασφάλειας της Έλενας Ράπτη. Μάλιστα, η βουλευτής ήρθε πιο κοντά με τον άνθρωπο που είχε αναλάβει να την προστατεύει, όταν βρέθηκε για διακοπές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2017.

Τι έγραψε ο οίκος της Σύλιας Κριθαριώτη;

«Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα». Με αυτή τη φράση, ο οίκος Celia Kritharioti μοιράζεται τη φωτογραφία της Έλενας Ράπτη και του συζύγου της πλέον από την ημέρα του γάμου της. Ο λογαριασμός του οίκου, σημειώνει πως η πρώτη σε σταυρούς στη Βόρεια Ελλάδα κράτησε την ξεχωριστή ημέρα της μακριά από τη δημοσιότητα ώσπου να περάσουν οι διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του οίκου, στον οποίο και ανήκει το νυφικό της βουλευτή, ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο και σε απόμερο μοναστήρι, ίσως κάπου στη Βόρεια Ελλάδα. «Είθε η δυνατή τους αγάπη και πίστη να τους οδηγεί για το υπόλοιπο της ζωής τους» κλείνει η ανάρτηση για τον γάμο της.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν δύο στενοί τους φίλοι και οι καλεσμένοι ήταν μόλις 10, με την Έλενα να μην επιθυμεί να δώσει έκταση στο γεγονός κυρίως λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι, από το 2014 και ως τις αρχές του 2017, η Έλενα Ράπτη διατηρούσε σχέση με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα, η οποία και έληξε χωρίς τυμπανοκρουσίες. Τότε, ο τραγουδιστής έλεγε πως δεν ήταν μαζί με την βουλευτή, αλλά ότι συνέχιζε να τη στηρίζει στο φιλανθρωπικό της εγχείρημα.

Πηγή: parapolitika.gr, iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News