«Νησί»: Δείτε πως είναι σήμερα ο Κρητικός πρωταγωνιστής της σειράς

Κρήτη
«Νησί»: Δείτε πως είναι σήμερα ο Κρητικός πρωταγωνιστής της σειράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ο Μάνος Τσαγκαράκης έγινε πλέον 19 ετών αλλά δεν ασχολείται με την υποκριτική

Ο μικρός "Δημήτρης Λεμονιάς" έγινε γνωστός σε όλη τη χώρα μέσα από το ρόλο του στη διάσημη σειρά «το Νησί». Από μικρός ο Κρητικός έγινε αναγνωρίσιμος αφού όπως αφηγείται «όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν "είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω"».

Ο σκηνοθέτης της σειράς και οι ηθοποιοί είχαν πάντα να πουν ό,τι καλύτερο για τον πιτσιρικά, που είχε ιδιαίτερα ζεστή σχέση με την Κατερίνα Λέχου. Ο μαθητής της Ε' δημοτικού τότε, ήταν προσγειωμένο παιδί, που δεν εκτέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο μικρός Μάνος δεν άφησε ποτέ το σχολείο του και μετά το τέλος της σειράς δεν ασχολήθηκε ξανά με την υποκριτική. «Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε "πάμε", ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ' όλη την Ελλάδα. Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί», είχε τονίσει ο ίδιος σύμφωνα με το thetoc.gr.

Ο Μάνος Τσαγκαράκης,19χρονος νεαρός πια, έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε πόσο έχει αλλάξει ο πιτσιρικάς που γνωρίσαμε στο «Νησί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🔙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Tsagkarakis (@manostsag_) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#dontforgettosmile 😁

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Tsagkarakis (@manostsag_) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News