Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Ο Έλληνας κληρονόμος αρραβωνιάστηκε την πρώην του Αμπράμοβιτς

Life
Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Ο Έλληνας κληρονόμος αρραβωνιάστηκε την πρώην του Αμπράμοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρραβωνιάστηκαν οι Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα

Την πρώην σύζυγο του μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς αρραβωνιάστηκε ο Έλληνας κληρονόμος, Σταύρος Νιάρχος.

Ο Έλληνας κληρονόμος αρραβωνιάστηκε επισήμως τη Ρωσίδα καλλονή στο πάρτι των γενεθλίων της.

Μάλιστα, η πρόταση γάμου έγινε ενώπιον σελέμπριτι και διάσημων ηθοποιών, στο Red Rooster στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Καλεσμένοι και παρόντες στο γεγονός λέγεται πως ήταν μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Λιβ Τάιλερ, η Τόρι Μπαρτς και ο Λάρι Γκαγκόζιαν.

Η πρώην σύζυγος του Αμπράμοβιτς είπε το «ναι» και το ζευγάρι προσανατολίζεται στο να κάνει φέτος τον γάμο του. Σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι που επικαλείται η εφημερίδα, Νιάρχος και Ζούκοβα συζητούν και σχεδιάζουν τις λεπτομέρειες της τελετής.   

Από τον πρώτο της γάμο με τον βαθύπλουτο Ρώσο, η Ζούκοβα απέκτησε δύο παιδιά.

Το ζευγάρι χώρισε το 2017 κατόπιν κοινής τους απόφασης και έκτοτε διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, δίνοντας μεγάλη προσοχή στα παιδιά τους.

Λίγους μήνες αργότερα, φούντωσαν οι φήμες για έναν νέο δεσμό και σύντομα η 38χρονη επιχειρηματίας και συλλέκτρια έργων τέχνης άρχισε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον Νιάρχο, με τον οποίο γνωρίζονταν από καιρό.           

Πρόσφατα το ζευγάρι εμφανίστηκε στον γάμο της Κάρλι Κλος και του Τζος Κούσνερ στο Γουαϊόμινγκ, με παρέα τον Ορλάντο Μπλουμ και την Κέιτι Πέρι.

Η Ζούκοβα ζει σε ένα πολυτελέστατο σπίτι στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, ενώ ο 33χρονος Νιάρχος είναι ιδιοκτήτης της ιστορικής έπαυλης Kronish House στο Λος Άντζελες.

Πρόσφατα αγόρασε και τη διπλανή έπαυλη, αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να επεκτείνει την ιδιοκτησία του.

Πηγή: lifo.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News