Η Μαντώ Γαστεράτου είναι έγκυος!

Life
Η Μαντώ Γαστεράτου είναι έγκυος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της σύζυγος, Νίκος

Τρισευτυχισμένη η Μαντώ Γαστεράτου επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της.

Μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” και μιλώντας στον Μιχάλη Πλεμμένο, η παρουσιάστρια και youtuber δήλωσε ότι είναι έγκυος και ότι διανύει την καλύτερη στιγμή της ζωής της.

«Πρώτα ο Θεός σε λίγους μήνες θα γίνω μαμά, είμαστε στην ευχάριστη αυτή θέση. Είμαστε στην αρχή αλλά είναι καλά. Πήγα στον γιατρό για τις καθιερωμένες ετήσιες εξετάσεις και μου είπε ότι είμαι έγκυος. Είμαι σίγουρη ότι αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Δε νομίζω να έχω αισθανθεί τόσο μεγάλη χαρά ποτέ στη ζωή μου! Δεν είχα διαισθανθεί κάτι εκείνη την περίοδο, ήθελα πολύ να γίνει.

Στον σύζυγό μου το είπα κατευθείαν όταν έφτασα στο σπίτι, δεν του έκανα έκπληξη. Χαμογέλασε, με αγκάλιασε, ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή… Πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω αγόρια, αλλά όταν έρθει αυτή η στιγμή στη ζωή σου δεν σε νοιάζει. Ό,τι είναι με χαρά να έρθει! Είμαι παραδοσιακή, το πρώτο παιδί παίρνει το όνομα του πατέρα του συζύγου» δήλωσε στην κάμερα η Μαντώ Γαστεράτου.

Δείτε το σχετικό απόσμασμα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News