«Pretty Woman»: Αυτό ήταν το αρχικό «σκοτεινό» σενάριο της ταινίας

Life
«Pretty Woman»: Αυτό ήταν το αρχικό «σκοτεινό» σενάριο της ταινίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψε το αρχικό σενάριο της ταινίας που είχε «σπάσει» τα ρεκόρ

29 χρόνια μετά την κυκλοφορία της επιτυχημένης ταινίας «Pretty Woman» η πρωταγωνίστρια της ταινίας, προέβη σε μία αποκάλυψη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της συναδέλφου της «Actors on Actors», Πατρίσια Αρκέτ, σχετικά με τις γυναίκες του Χόλιγουντ, οι οποίες θριαμβεύουν και έχουν κλείσει τα 50.

Όταν η συζήτηση στράφηκε ως προς τις καριέρες τους, η Τζούλια Ρόμπερτς φυσικά αναφέρθηκε στο «Pretty Woman» -το οποίο το 1990 είχε βρεθεί στην κορυφή του box office. Πρόκειται για την ταινία που την έκανε γνωστή ανά τον κόσμο και «εκτόξευσε» το κασέ της.

Για το σενάριο του έργου μίλησε πρώτη η Αρκέτ, η οποία τότε διεκδικούσε τον ρόλο της ιερόδουλης Βίβιαν, τον οποίο τελικά πήρε η Ρόμπερτς. Δήλωσε λοιπόν ότι το αρχικό σενάριο ήταν πολύ «σκοτεινό» και το τέλος του «πολύ βαρύ» και θλιβερό.

Τότε, η Ρόμπερτς άρχισε να θυμάται και να εξιστορεί το αρχικό σενάριο. Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι στην τελευταία σκηνή της ταινίας ένας άνδρας πετά την πόρνη πολυτελείας, Βίβιαν έξω από το αυτοκίνητο «και πετά χρήματα πάνω της. Στη συνέχεια βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και απομακρύνεται ενώ εκείνη μένει εκεί, σε ένα σκοτεινό σοκάκι».

Τώρα, όσον αφορά το γιατί το σενάριο άλλαξε, η Τζούλια Ρόμπερτς εξήγησε ότι λίγες ημέρες αφού είχε κερδίσει τον ρόλο της, η εταιρεία παραγωγής έκανε πίσω κι εκείνη έμεινε ξαφνικά χωρίς δουλειά. Τότε, ήρθε η Disney η οποία πήρε τα δικαιώματα και στην παραγωγή της ταινίας έμεινε μόνο ένας εκ των αρχικών παραγωγών.

Ενώ ήταν σχεδόν πεπεισμένη ότι είχε χάσει τον ρόλο, την κάλεσε σε συνάντηση ο νέος σκηνοθέτης και της παρουσίασε το νέο σενάριο του «Pretty Woman», το οποίο ως τότε είχε τον τίτλο «3.000 δολάρια».

Πηγή: cnn.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News