Ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Σοφία Μαριόλα και ο παραμυθένιος γάμος στα Χανιά!

Life
Ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Σοφία Μαριόλα και ο παραμυθένιος γάμος στα Χανιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ΚΡΗΤΗ TV και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», το ζευγάρι μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του με την Ιωάννα Μαλέσκου

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στα Χανιά το λαμπερό ζευγάρι

Τα γραφικά Χανιά επέλεξε το όμορφο ζευγάρι, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, για να τελέσει το μυστήριο του γάμου του το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Δίπλα τους οι στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες μαζί με τους κουμπάρους τους τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, το Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσίπρη.

Στην ΚΡΗΤΗ TV και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», το ζευγάρι μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός «άνοιξε την καρδιά» του και εξομολογήθηκε στην Ιωάννα, γιατί επέλεξαν την Κρήτη για να τελέσουν το μυστήριο του γάμου τους.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Στράτος, κατεβαίνει Κρήτη τα τελευταία τριάντα χρόνια κάνοντας καλοκαιρινές διακοπές, καθώς την αγαπάει και την θεωρεί ιδιαίτερη πατρίδα του.

Τόνισε επίσης πως έχει κάνει αρκετές φορές Πάσχα στη Μεγαλόνησο και που όπως επεσήμανε, το βιώνει μοναδικά! Μάλιστα, ο Στράτος και η Σοφία εξομολογήθηκαν στην Ιωάννα, πως για τις πρώτες διακοπές τους ως ζευγάρι, επέλεξαν επίσης την Κρήτη και έτσι έχουν ιδιαίτερο δέσιμο με τον τόπο.

Το μυστήριο θα τελεστεί στον Σταυρό Ακρωτηρίου, στα Χανιά και συγκεκριμένα, στον Τίμιο Σταυρό, με το ζευγάρι να καλεί όλο τον κόσμο, όποιους επιθυμούν να μοιραστούν την χαρά τους και να περάσουν όμορφα, καθώς θα στήσουν ένα τρικούβερτο γλέντι, μετά το μυστήριο, εκεί στην παραλία του Σταυρού.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να το ζήσουμε και να περάσουμε όμορφα μαζί με τους αγαπημένους μας φίλους και αυτούς που μας αγαπάνε, αλλά και όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Στράτος με την Σοφία στην Ιωάννα.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News