MasterChef: Οι εκπλήξεις που θα δούμε στις οθόνες μας

Life
MasterChef: Οι εκπλήξεις που θα δούμε στις οθόνες μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Star έχει αποφασίσει την παράταση του παιχνιδιού και κρύβει εκπλήξεις

Ψηλά κινούνται τα νούμερα τηλεθέασης του Masterchef καθώς έχει «κερδίσει» το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μάλιστα η παραγωγή φαίνεται ότι κρύβει «άσσους» στο μανίκι της αφού θα δούμε παίκτες που αποχώρησαν να επιστρέφουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Star έχει αποφασίσει την παράταση του παιχνιδιού. Πώς θα γίνει αυτό; Την αποκάλυψη έκαναν σύμφωνα με το newsbomb.gr οι ίδιοι οι σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε συνέντευξή τους.

«Στην πορεία του παιχνιδιού θα υπάρξουν και δεύτερες ευκαιρίες, με συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα δούμε παίκτες που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο MasterChef, αλλά και πολλά ακόμα που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Το ενδιαφέρον του παιχνιδιού είναι πως είναι πολύπλοκο και έχει διαφορετικές, πολλές και καθημερινές δοκιμασίες. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποιος με μία αποτυχία να βρεθεί προτεινόμενος. Εδώ το μέτρο σύγκρισης δεν είναι το πιο κακό, αλλά το λιγότερο καλό. Και τα πράγματα είναι ακόμα πιο αυστηρά, διότι ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και η αστοχία δεν μπορεί να διορθωθεί», συμπληρώνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News