Μέλπω Κωστή: Πως αντιμετώπισε τον θάνατο του 17χρονου γιου της

Life
Μέλπω Κωστή: Πως αντιμετώπισε τον θάνατο του 17χρονου γιου της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύσκολες στιγμές της ηθοποιού που ασχολείται πλέον με τη φυσικοθεραπεία

Η γνωστή ηθοποιός Μέλπω Κωστή που έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και άνοιξε την καρδιά της.

Ένα από τα πιο δύσκολα και χειρότερα συμβάντα που μπορεί να βιώσει ένας πατέρας ή μια μάνα, είναι να χάσει το παιδί του. Αυτό συνέβη στη Μέλπω Κωστή αφού πριν από πολλά χρόνια έχασε τον γιο της σε τροχαίο δυστύχημα.

Με μεγάλη γενναιότητα μίλησε στη δημοσιογράφο για τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν έμαθε τι συνέβη:

«Είχε πάρει τη μηχανή ενός φίλου, πέρασε κανονικά το φανάρι και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο. Πέθανε σχεδόν ακαριαία. Εγώ ενημερώθηκα άμεσα. Πήγα εκεί στον τόπο, είναι απερίγραπτες οι σκηνές, τα συναισθήματα, όλα αυτά που έζησα… Τη στιγμή που πήγαμε στο νοσοκομείο και μάθαμε ότι έχει πεθάνει το παιδί είπα στον εαυτό μου “μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου κι έχεις δουλειά να κάνεις”, το είπα εκείνη τη στιγμή».

Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας της κόρης της, αλλά και για το γεγονός ότι ο θάνατος του γιου της -15 χρόνια πριν- την οδήγησε στη φυσικοθεραπεία με την οποία και ασχολείται πλέον.

Όπως είπε: «Πηγαίναμε στους γιατρούς και δεν έβρισκαν τι είχε. Απλώς σταματούσε να μιλάει το παιδί. Εκεί που όλα ήταν καλά, μετά από δυο χρόνια έπαθε σάκχαρο. Το πάγκρεας καταστράφηκε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News