Αυτός είναι ο σύντροφος της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Life
Αυτός είναι ο σύντροφος της Δήμητρας Παπαδοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τον αγαπημένο της δημοφιλούς ηθοποιού

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μπορεί να έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με μεγάλη επιτυχία, όμως η αγαπημένη ηθοποιός είναι ερωτευμένη, το δηλώνει και δεν το κρύβει,

Μπορεί να έχει σχέση τα τελευταία… 10 χρόνια, όμως φέτος είδαμε τον αγαπημένο της για πρώτη φορά. Σύμφωνα με τη Real News, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι μαζί με τον Τηλέμαχο Αϊδίνη ο οποίος είναι ιστιοπλόος και ιδιοκτήτης ιστιοφόρου.

Το όμορφο ζευγάρι βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Συμβολαιογράφος». Η ηθοποιός συνοδευόταν από τον γοητευτικό σύντροφό της και οι φωτογράφοι αμέσως έσπευσαν να απαθανατίσουν τη… σπάνια αυτή στιγμή.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, μάλιστα, προχώρησε σε μία πολύ γλυκιά κίνηση καθώς κούρνιασε στην αγκαλιά του σε μια προσπάθεια να μη φανεί το πρόσωπό της.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη στο Γαλάτσι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ξεφεύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα στο εξοχικό της Δήμητρας στο Σούνιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News