Αντωνίου - Ψωμόπουλος: Μετά τη μήνυση, αγκαλιά σε μαγαζί και «καυτό» διήμερο σε ξενοδοχείο

Life
Αντωνίου - Ψωμόπουλος: Μετά τη μήνυση, αγκαλιά σε μαγαζί και «καυτό» διήμερο σε ξενοδοχείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την καταγγελία για βιασμό;

Αφότου διασκέδασαν επί ώρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, πέρασαν μαζί δύο ολόκληρες ημέρες.

Ο λόγος για τη Ρία Αντωνίου και το Χρήστο Ψωμόπουλου, η οποία πριν από μερικές ημέρες τον κατήγγειλε για βιασμό.

Πάντως, παρά τη μήνυση, το κλίμα δεν φαίνεται να είναι τόσο τεταμένο μεταξύ του ζευγαριού, καθώς το βράδυ του Σαββάτου, ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, όλο το βράδυ ήταν άκρως διαχυτικοί και μάλιστα ο Χρήστος δεν άφησε ούτε λεπτό από την αγκαλιά του τη Ρία.

Ενώ, το μεσημέρι της Δευτέρας, φωτογράφοι απαθανάτισαν τον επιχειρηματία και το μοντέλο να αναχωρούν από γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

Μάλιστα, η Ρία Αντωνίου φέρεται να φορούσε τα ίδια ρούχα που φορούσε το βράδυ του Σαββάτου, πράγμα που σημαίνει πως - πιθανότατα - το ζευγάρι έμεινε μαζί επί δύο ημέρες.

Τι συμβαίνει με την καταγγελία για βιασμό;

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Χρήστου Ψωμόπουλου, Θανάσης Πλεύρης, επιβεβαιώνει την άμβλυνση των αντιθέσεων ανάμεσα στο ζευγάρι, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι μέχρι στιγμής η Ρία Αντωνίου δεν έχει αποσύρει τη μήνυση.

Σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντος και των δύο, πρόθεσή τους είναι να λήξει άμεσα το επεισόδιο, χωρίς να πάρει άλλες διαστάσεις και χωρίς να απασχολήσει περισσότερο τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης.

Ενώ, ο Χρήστος Ψωμόπουλος δεν έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος της Ρίας Αντωνίου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντία. Από την αρχή εξάλλου είχε πει ό,τι αν η σύντροφός του ζητήσει «συγγνώμη» για όσα τον κατηγορεί θα την συγχωρέσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News