Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Στην εκπομπή που είμαι τώρα δε με συμπαθούσε κανείς»

Life
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Στην εκπομπή που είμαι τώρα δε με συμπαθούσε κανείς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος για τη σχέση που έχει με τους συνεργάτες της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της περσινής χρονιάς εξαιτίας της συμμετοχής της στο Survivor, αλλά και γιατί δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν τη συμπαθούσαν.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για όλα: για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, για το παιχνίδι επιβίωσης αλλά και για το γεγονός ότι κανένα από τα πρόσωπα της εκπομπής στην οποία συμμετέχει φέτος, δεν τη συμπαθούσαν.

Η Ευρυδίκη αναφέρθηκε στο «συγγνώμη» της Ναταλίας Γερμανού και σε όσα έγιναν με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

«Η Ναταλία δεν με συμπαθούσε. Στην εκπομπή που είμαι τώρα δεν με συμπαθούσε κανείς, ούτε ο Τσουρός, ούτε η Φωτεινή, ούτε η Ναταλία. Πήγα στο στόμα του λύκου. Με τον Κώστα τα είχαμε λύσει τα θέματά μας από το Dancing. Τον έπιασα και του μίλησα γιατί θα συνεργαζόμασταν, δεν θα μπορούσα να είμαστε σε έναν ίδιο χώρο και να μη μιλάμε. Είμαι τέτοιος άνθρωπος, που θα σε πιάσω, δεν θα το αφήσω έτσι ή θα σου κρατάω μούτρα.

Τα είχα μάθει όλα, είχα την αδερφή μου που κρατούσε σημειώσεις για όλους, ποιος έλεγε καλά, ποιος έλεγε κακά, όλα. Τον πήρα σε μια γωνία τον Κώστα και τον ρώτησα “έχεις κάτι μαζί μου; Τι έχει συμβεί; Γιατί κλπ.”. Μου είπε την άποψή του, τη δέχτηκα, σεβαστή. Δεν συμφωνώ με όλα όσα πίστευε ο Κώστας, αλλά αυτή είναι η άποψή του και είμαστε μια χαρά, τα βρήκαμε.

Το ίδιο έγινε και με τη Ναταλία. Μου είχε στείλει ένα μήνυμα, το οποίο δεν το είχα δει επειδή δεν την ακολουθούσα στο Instagram. Όταν ήρθε στο Dancing ως κριτής την έπιασα και της είπα ότι θέλω να μιλήσουμε και μου είπε όποτε θέλεις. Μου είχε στείλει μήνυμα τη μέρα που αποχώρησα από το Survivor και μου είπε ότι “έκανα λάθος, συγγνώμη”. Το να ζητάει ένας άνθρωπος συγγνώμη είναι κάτι πολύ μεγάλο. Να έχει το θάρρος, να αναγνωρίζει και να ζητάει συγγνώμη», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News