Η Άννα Παναγιωτοπούλου για την επίθεση δολοφονίας που δέχτηκε

Life
Η Άννα Παναγιωτοπούλου για την επίθεση δολοφονίας που δέχτηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Γεωργούλης υπήρξε καλλονός και μέτριος ηθοποιός» δήλωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου

Είναι από τις λίγες φορές που η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου παραχωρεί συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο, όμως αυτή τη φορά μίλησε και… μίλησε για όλα.

Αρχικά αποκάλυψε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά live» τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε όσο αυτή πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά «Ντόλτσε Βίτα». Μία επίθεση που θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή τόσο στην ίδια όσο και στο γιο της:

«Υπήρχε κάποιος τύπος που δεν ήταν στα καλά του και μου έκανε απόπειρα δολοφονίας. Εγώ είχε ένα τζιπ τότε και πήγαινα με αυτό. Αυτός το έπαιρνε και το πάρκαρε. Αυτός όμως ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος εγώ είχα καταλάβει ότι έλεγε μόνο ψέματα. Παίρνει ο γιος μου το τζιπ και τρακάρει, το πάει στο συνεργείο και λέει εδώ έχει γίνει απόπειρα δολοφονίας, σας έχουν ξεβουλώσει όλα τα μπουλόνια. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχα ζήσει, ούτε εγώ ούτε ο γιος μου πολύ περισσότερο. Μετά την απόπειρα είχα πάθει πανικό αλλά τέλειωνε πια το σίριαλ.».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη που είχε τον Αλέξανδρο Ρήγα: «Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα είναι πλέον μια χαρά. Είναι και ο Αλέξανδρος τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, είμαι και εγώ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Δεν είναι κανείς μας κακός. Δεν έχω καμία πικρία για αυτή την ιστορία. Έγινε κάτι με έναν από τους παραγωγούς γιατί εγώ βγήκα στην σκηνή κρατώντας ένα χαρτί. Πάντα το κάνω αυτό και μου είπε ότι για να ανεβάσει την παράσταση θα πρέπει να του δώσω τόσα λεφτά γιατί δεν ήξερα τα λόγια μου. Τσαντίστηκα και σηκώθηκα και έφυγα. Εκεί τσαντίστηκα με τον Ρήγα γιατί πήρε την Διαβάτη και «ανέβασε» την παράσταση».

Όταν ρωτήθηκε, πάντως, για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» με την οποία έχει προκληθεί σάλος και τώρα πρόκειται να ανέβει με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη, η Άννα Παναγιωτοπούλου δήλωσε: «Τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλον; Τι ρόλος είναι αυτός που θα τον παίξει και ο Γεωργούλης και ο Σεφερλής; Πως γίνεται από τον Σεφερλή να πας στον Γεωργούλη; Ο Γεωργούλης υπήρξε καλλονός και μέτριος ηθοποιός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News