Ρία Αντωνίου: «Ο Χρήστος Ψωμόπουλος με βίασε, με χτύπησε και με λήστεψε»

Life
Ρία Αντωνίου: «Ο Χρήστος Ψωμόπουλος με βίασε, με χτύπησε και με λήστεψε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δηλώνει στην παράσταση πολιτικής αγωγής το γνωστό μοντέλο

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με την καταγγελία του μοντέλου, Ρίας Αντωνίου κατά του πρώην συντρόφου της και γνωστού επιχειρηματία, Χρήστου Ψωμόπουλου.

Σήμερα το απόγευμα το 31χρονο μοντέλο δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στη δισέλιδη αναφορά της εμμένει στην εκδοχή του βιασμού από τον πρώην σύντροφο της, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Δέχθηκα βάναυση και ειδεχθή επίθεση από τον Χρήστο Ψωμόπουλο κατά της γενετήσιας ελευθερίας μου, της σωματικής μου ακεραιότητας και αυτοδιάθεσης καθώς και της ιδιοκτησίας μου».

Στις επόμενες σελίδες, η ίδια επισημαίνει ότι ο πρώην σύντροφος της, τη βίασε και τη λήστεψε: «Ο Χρήστος Ψωμόπουλος με χτύπησε επανειλημμένως προκαλώντας μου σωματικές βλάβες κατά τρόπο που θα μπορούσα να υποστώ σοβαρή βλάβη της υγείας και της σωματικής μου ακεραιότητας. Στη συνέχεια επιστρατεύοντας εκ νέου σκληρή σωματική βία εναντίον μου ο Χρήστος Ψωμόπουλος κατέβαλε την αντίσταση μου και με εξανάγκασε να έλθω σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Επιπροσθέτως και πάλι ασκώντας μου σωματική βία προκειμένου να επιτύχει το σκοπό του, ο Χρήστος Ψωμόπουλος αφαίρεσε από την κατοχή μου το κινητό μου τηλέφωνο αποκλειστικής κυριότητας και ιδιοκτησίας μου το οποίο και ιδιοποιήθηκε παρανόμως. Κατά αυτόν τον τρόπο ο ως άνω Χρήστος Ψωμόπουλος τέλεσε εναντίον μου διαδοχικά τα εγκλήματα του βιασμού, της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης όπως αυτά εγχατρώνονται στα άρθρα 336 παρ.1, 309 και 380 παρ.1 Π.Κ τα οποία συρρέουν εν προκειμένω αληθώς».

Καταλήγοντας στη Δήλωση Παράστασης Πολιτικής Αγωγής, το μοντέλο αναφέρει πως απαιτεί το ποσό των 44 ευρώ «για την ηθική βλάβη» που υπέστη, ενώ ορίζει πληρεξούσιους δικηγόρους της.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News