Lifestyle

Αντωνίου - Ψωμόπουλος: Τα πρώτα αποτελέσματα για το βιασμό και η ανακοίνωση του επιχειρηματία

Νέα απάντηση από το Χρήστο Ψωμόπουλο για την καταγγελία της Ρίας Αντωνίου

Εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας της Ρίας Αντωνίου για βιασμό από το σύντροφό της και επιχειρηματία, Χρήστο Ψωμόπουλο.

Ο ίδιος, εξέδωσε ακόμη μία ανακοίνωση αναφέροντας ότι δεν υπήρξε βιασμός, ενώ κατηγορεί το μοντέλο για συναισθηματικό εκβιασμό και λεκτική βία.

Από την άλλη, η Ρία Αντωνίου, φέρεται να είναι σε δυσμενή ψυχολογική κατάσταση, ενώ δεν έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις για το συμβάν.

Η ιατροδικαστική εξέταση

Η Ρία Αντωνίου μετέβη το πρωί της Τρίτης - δύο ημέρες μετά την καταγγελία, κατά του συντρόφου της Χρήστου Ψωμόπουλου ότι τη βίασε - στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και όπως διαπιστώθηκε από την εξέτασή της, φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια.  

Σήμερα ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην Αστυνομία το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών για την υπόθεση.  

Επιπροσθέτως, όπως απεφάνθη ο ιατροδικαστής που διενήργησε την εξέταση, αναφέρει περιγραφικά ότι υπάρχουν κάποιες ρήξεις στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν είναι πρόσφατες.  

Κατά την εξέταση, ελήφθη κολπικό επίχρισμα το οποίο θα εξεταστεί αν φέρει ίχνη DNA του επιχειρηματία, όμως σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορεί αυτό με βεβαιότητα να προσφέρει περαιτέρω στοιχεία στην υπόθεση, αφού το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν πολύμηνη ερωτική σχέση.

Η νέα ανακοίνωση του κ. Ψωμόπουλου:

«Καλώς ή κακώς οι σχέσεις που δημιούργησα στη ζωή μου απασχόλησαν τα "κοσμικά" της "μικρής πληθυσμιακά χώρας μας". Είναι κάτι το οποίο δεν επιδίωξα και ούτε ευθύνομαι. Οι σχέσεις μου ήταν εντός του πάθους και ενθουσιασμού που είναι κοινωνικά αποδεκτός και φυσικά δεν εμπίπτουν σε κολάσιμες πράξεις.  

Παρότι δεν είναι ευρέως γνωστό, λόγω της ευαισθησίας μου ενίοτε πέφτω "συναισθηματικό θύμα" των σχέσεών μου. Δυστυχώς φαίνεται πως μάλλον έπεσα για άλλη μια φορά.  

Οι εντάσεις μεταξύ των ζευγαριών, οι παρεξηγήσεις , οι χωρισμοί και η αποκατάσταση είναι καθημερινό φαινόμενο. Είναι γνωστό πως συχνά οι άνδρες πέφτουν θύματα λεκτικής κυρίως βίας των γυναικών που τους καταρρακώνει μεν, μένει ατιμώρητη δε γιατί δεν έχει εμφανή τραύματα, παρά μόνο ψυχικά. Αντιθέτως η νομοθεσία έχει υπερκαλύψει την έστω και λεκτική ή με έργο βία κατά των γυναικών (απλών σχέσεων, έγγαμων κλπ). Ορθώς μεν, αλλά αφήνει έκθετους τους άνδρες (όπως έγινε με μένα) σε τυχόν εκβιασμούς.  

Με την κυρία που κατήγγειλε αναληθώς τα όσα είπε σε Αρχές και ΜΜΕ διατηρούσα μια πλήρη συναισθηματική συναινετική απ' όλες τις απόψεις σχέση, με τις μικροεντάσεις ζήλιας που έχουν τα ζευγάρια. Προχθές εν μέσω προσωπικών μας στιγμών είχαμε μια τέτοια ατυχή ανόητη ένταση την οποία θεώρησα λήξασα. Δυστυχώς χωρίς ουσιαστικό λόγο, η εν λόγω προέβη σε αναληθή καταγγελία "βιασμού" εις βάρος μου. Εκτός του ότι έπεσα από τα σύννεφα, θλίβομαι για την κακή της επιλογή και τους κακούς συμβούλους που έχει.

Φυσικά σας μιλάω ως ελεύθερος και όχι ως συλληφθείς μιας και επισήμως δεν έχω λάβει κάποια Κλήση ή κατηγορητήριο. Θέλω να πιστεύω πως η κυρία, θα αντιληφθεί το λάθος της, θα ανακαλέσει ως παρεξήγηση την πράξη της και το θέμα θα λήξει εδώ, ενώ προτίθεμαι να την συγχωρήσω.  

Ειδάλλως εάν έχει σκοπό να με εκβιάσει και αποκομίσει οποιαδήποτε κέρδη, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου την ενημερώνω δημοσίως πως θα με βρει ισχυρό υπερασπιστή του δίκιου μου, καταρρίπτοντας τα όσα αναληθώς κατήγγειλε και με διέσυρε».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια