Στα «μαχαίρια» Ψωμόπουλος - Αντωνίου: Τον κατήγγειλε για βιασμό

Κρήτη
Στα «μαχαίρια» Ψωμόπουλος - Αντωνίου: Τον κατήγγειλε για βιασμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απάντηση του επιχειρηματία Χρήστου Ψωμόπουλου στην καταγγελία της Ρίας Αντωνίου

Σάλο έχει προκαλέσει στην εγχώρια showbiz η καταγγελία του γνωστού μοντέλου, Ρίας Αντωνίου ότι βιάστηκε από το σύντροφό της και επιχειρηματία, Χρήστο Ψωμόπουλο.

Οι δύο απόπειρες και ο βιασμός

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τη Ρία Αντωνίου, το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο Χρήστος Ψωμόπουλος αποπειράθηκε να βιάσει το μοντέλο, όμως εκείνη αντιστάθηκε.

Το πρωί της Κυριακής, καταγγέλλει η ίδια, πως υπήρξε έντονος καβγάς, κατά τον οποίο το μοντέλο ζήτησε από τον επιχειρηματία να χωρίσουν.  Το παραπάνω προκάλεσε την αντίδραση του επιχειρηματία, ο οποίος και αποπειράθηκε και πάλι να τη βιάσει, όμως εκείνη αντιστάθηκε.

Έτσι, σύμφωνα με την καταγγελία της, ο επιχειρηματίας τη βίασε τη νύχτα της Κυριακής.

Το πρωί της Δευτέρας, η Ρία Αντωνίου μετέβη σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής και κατέθεσε μήνυση και αγωγή για βιασμό από τον σύντροφό της, Χρήστο Ψωμόπουλο.

Μάλιστα, το μοντέλο, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι οι απόπειρες και ο βιασμός συνέβησαν σε κοσμικό σε ξενοδοχείο στο κέντρο των Αθηνών, όπου διέμειναν το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία τον ερωτικού δεσμού τους, καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν μαζευτεί «μαύρα σύννεφα» στη σχέση τους.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης

Πάντως, η Ρία Αντωνίου φέρεται πως έχει σημάδια στο σώμα της, τα οποία αποτελούν ενδείξεις βιασμού, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα περιληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του επιχειρηματία, μετά την έγκληση του μοντέλου.

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές με τον δεσμό του με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια απέφυγε τη σύλληψη μιας και έληξε το αυτόφωρο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσω των συνηγόρων του τη θέση του για την πολύ σοβαρή υπόθεση.

Η απάντηση του Χρήστου Ψωμόπουλου

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος απάντησε στην καταγγελία της Ρίας Αντωνίου, μέσω επιστολή του.

Ο ίδιος αναφέρει τα εξής: «Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κ. Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες.

Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News