Δύσκολες ώρες για την Κορίνα Τσοπέη

Life
Δύσκολες ώρες για την Κορίνα Τσοπέη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους διανύει η πρώην Μις Υφήλειος, η οποία μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες εδώ και αρκετά χρόνια.

Η όμορφη Ελληνίδα κατά τη διάρκεια των εορτών έκανε ένα σύντομο ταξίδι και βρέθηκε στην Ελλάδα για να συναντήσει - έστω και για λίγες μέρες - τον αδερφό της, Βασίλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο αδερφός της πρώην βασίλισσας της ομορφιάς αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και η κατάστασή του κρίνεται από τους γιατρούς πολύ δύσκολη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η επιθυμία να συναντηθούν τα δύο αδέρφια ήταν μεγάλη και κοινή, δυστυχώς όμως η Κορίνα Τσοπέη δεν μπορούσε να μείνει στην Ελλάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πρόλαβε, όμως, να δει και τον καλό της φίλο Δημήτρη Λυμπερόπουλο, δημοσιογράφο του κοσμικού ρεπορτάζ, με τον οποίο φωτογραφήθηκε χαμογελαστή για το Facebook

Στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στο People η Κορίνα Τσοπέη είχε δηλώσει πως τον πολυπόθητο για πολλές τίτλο της Σταρ Ελλάς, εκείνη δεν τον ήθελε και τον πήρε με το ζόρι:

«Με το ζόρι μού έδωσαν τον τίτλο, γιατί από πριν είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν με ενδιέφερε να κάνω καριέρα ούτε στη μόδα ούτε στο σινεμά. Ακόμη και στον Φίνο, που τόσο σεβόμουν, είπα πολλά “όχι”. Δεν είχα την υποκριτική μέσα μου. Κι ένα πράγμα επιθυμούσα περισσότερο: να φύγω μακριά».

https://www.youtube.com/watch?v=QlaC69kU3y8?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Αφού κατέκτησε τον τίτλο, έφυγε για την Αμερική για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος. Άφησε ένα ασπρόμαυρο τοπίο, αυτό της μεταπολεμικής Ελλάδας, για να συναντήσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έναν τόπο τελείως διαφορετικό.

«Η πρώτη εικόνα που είχα ερχόμενη στην Αμερική ήταν τα κτίρια: πελώρια και πανύψηλα, λες και έφταναν στον ουρανό! Κι έπειτα… οι άνθρωποι. Γυναίκες καλοντυμένες όλων των ηλικιών, που χόρευαν ανέμελα και γελούσαν εγκάρδια, χωρίς να νοιάζονται για τα σχόλια. Ζευγάρια που απολάμβαναν τον ήλιο στα πάρκα, παιδιά χαρούμενα. Ένας κόσμος ζωντανός, όπως τον είχα δει στο σινεμά όταν ήμουν 8 χρόνων και από τότε προσευχόμουν να γνωρίσω. Ένα βράδυ έκανα το τάμα μου: “Ας πάω στην Αμερική και θα…”».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News