Στη Δικαιοσύνη η Ειρήνη Καζαριάν, μετά το σάλο για το «ροζ» βίντεο με στέλεχος του Star  

Life
Στη Δικαιοσύνη η Ειρήνη Καζαριάν, μετά το σάλο για το «ροζ» βίντεο με στέλεχος του Star  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μπλεξίματα» για τη νικήτρια του GNTM

«Μπλεξίματα» με τη Δικαιοσύνη φαίνεται πως θα έχει στο εξής η νεαρή νικήτρια του «Greece’s Next Top Model», Ειρήνη Καζαριάν, μετά το δημοσίευμα εφημερίδας για το «ροζ» βίντεο, στο οποίο αναγραφόταν πως πρωταγωνιστεί.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο συμπληρώνεται και από φωτογραφικό υλικό, αφήνει αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο η Ειρήνη κέρδισε στο GNTM, καθώς… συμπρωταγωνιστής φέρεται να είναι μέλος της παραγωγής και συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού Star - στον οποίο και προβαλλόταν η εκπομπή.

Το ανυπόγραφο δημοσίευμα αναφέρει ότι το βίντεο ίσως να τραβήχτηκε αμέσως μετά την πρόσφατη λήξη του διαγωνισμού μοντέλων, οπότε το ερμηνεύει ως αντάλλαγμα για τη βοήθεια που της παρείχε κατά τη διάρκεια τον reality.

Πάντως, η αδερφή του μοντέλου, Μαρία Καζαριάν με ανάρτηση της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, διαψεύδει ότι η πρωταγωνίστρια του βίντεο είναι η Ειρήνη και τονίζει ότι ήδη έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Αν και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με δημοσίευμα στο οποίο και κάθε άσχετος καταλαβαίνει ότι δεν απεικονίζει την Ειρήνη, απλά αναφέρω ότι η επιτυχία πάντα ενοχλεί. Και πάντα κάποιοι θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα τρίτων για να προβληθούν και οι ίδιοι. Όλα τα άλλα θα κριθούν αρμοδίως από τη Δικαιοσύνη στην οποία η Ειρήνη προσέφυγε για την προστασία της προσωπικότητάς της.» αναφέρει η Μαρία Καζαριάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News