GNTM: Η Ειρήνη Ερμίδου αποκαλύπτει την τελική δυάδα

Life
GNTM: Η Ειρήνη Ερμίδου αποκαλύπτει την τελική δυάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή είναι η τελική δυάδα σύμφωνα με όσα είπε η Ερμίδου

Προς το τέλος του φτάνει σιγά σιγά το ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model (GNTM) και όλοι αδημονούμε να μάθουμε ποιες κοπέλες θα φτάσουν στο μεγάλο τελικό.

Μεγάλο φαβορί για τελικό ήταν και η Ειρήνη Ερμίδου, η οποία όμως προς έκπληξη όλων αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης μαζί με την Έλντα, αφού είχαμε την απρόσμενη διπλή αποχώρηση.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, η Ερμίδου, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, έκανε live μετάδοση από το λογαριασμό της στο instagram και της ξέφυγε μια πάρα πολύ σημαντική πληροφορία.

Ο μεγάλος τελικός του πολυσυζητημένου Greece’s Next Top Model, γυρίστηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και είναι προγραμματισμένος να μεταδοθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, όταν και θα μάθουμε τη νικήτρια. Και ενώ μέχρι τώρα έχουν γίνει πολλές εικασίες η Ερμίδου αποκάλυψε καταλάθος στο βίντεό της ποιο θα είναι το δίδυμο του τελικού.

Η Ειρήνη Καζαριάν και η Εβελίνα Σκίτσκο είναι τα κορίτσια που θα αποτελέσουν την τελική δυάδα, σύμφωνα με όσα είπε η Ερμίδου στο βίντεό της. Μένει απλά να δούμε την Τετάρτη αν ισχύει ή απλά το είπε για να μας μπερδέψει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News