Ντίνος Καρύδης: «Χωρίς τη Σμαράγδα δεν θα είχαμε ούτε τηλέφωνο»

Life
Ντίνος Καρύδης: «Χωρίς τη Σμαράγδα δεν θα είχαμε ούτε τηλέφωνο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινεί ο Ντίνος Καρύδης μιλώντας για τη κόρη του, Σμαράγδα

«Χαζομπαμπάς» μπορεί να χαρακτηριστεί ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδη, ο οποίος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την κόρη του, Σμαράγδα.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso» ο ίδιος μίλησε για την αγαπημένη του κόρη, μη διστάζοντας να δηλώσει μάλιστα ότι η ίδια βοηθάει οικονομικά την οικογένειά της.

Η σχέση τους είναι αξιοζήλευτη καθώς για το Ντίνο Καρύδη η Σμαράγδα είναι το πιο σημαντικό μέρος της ζωής του, ενώ εκείνη έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της και του έχει σταθεί σε όλες τις δυσκολίες.

Όπως δήλωσε συγκινημένος: «Την Σμαράγδα την έχω αγαπήσει, προτού ακόμα γεννηθεί. Και ήξερα ότι θα γίνει αυτό το υπέροχο πλάσμα που μας στέκεται βράχος σε όλες μας τις καταστάσεις» λέει συγκινημένος ο Ντίνος Καρύδης.

Όπως σχολίασε ο κ. Καρύδης, ο οποίος δε δίστασε να αναφέρει ότι η κόρη του στηρίζει οικονομικά την οικογένεια: «Είναι πολύ τιμητικό είναι για εκείνη. Αν δεν ήταν η Σμαράγδα, πιθανόν να μην είχαμε ούτε τηλέφωνο.»

Ενώ, ο ίδιος μίλησε και για τον επί χρόνια σύντροφο της κόρης του, Θοδωρή Αθερίδη, αναφέροντας ότι είναι πολυσχιδής καλλιτέχνης. «Κάνει τα πάντα και στο θέατρο και στην μουσική.»

Τέλος, ο Ντίνος Καρύδης μίλησε και για την έλλειψη ενός εγγονιού: «Αυτό είναι θέμα δικό της. Ο,τι θέλει η Σμαράγδα μου, να της το δώσει ο Θεός. Γιατί η Σμαράγδα, εκτός από καλή ηθοποιός, έχει μία υπέροχη καρδιά και βοηθάει δεξιά και αριστερά. Είναι τυχεροί και τυχερές όσοι την έχουν φίλη. Όταν κάποιος έχει δίκιο, η Σμαράγδα θα χτυπήσει το χέρι πάνω στο τραπέζι και θα τον υποστηρίξει. Υπέροχο πλάσμα. Μοναδικό.»,

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News