Γιατί εγκατέλειψε την τηλεόραση η Άννα Μπουσδούκου;

Life
Γιατί εγκατέλειψε την τηλεόραση η Άννα Μπουσδούκου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφέρθηκε στους λόγους αποχώρησής της από τον ΣΚΑΪ

Για την απόφαση ζωής που πήρε να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να εργαστεί στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με το οποίο συνεργαζόταν μίλησε η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου που τόνισε ότι δεν πρόκειται για τόσο ξαφνική απόφαση. Ανέφερε δε ότι σε αυτή τη φάση της ζωής της, δεν της λείπει η τηλεόραση.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή Happy Day για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ  «Εδώ και δύο χρόνια είχα ξεκινήσει μία συνεργασία με το  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε ένα project που αφορούσε σε υποτροφίες προς Έλληνες δημοσιογράφους στη σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Columbia στη Νέα Υόρκη. Όλη μου η ενασχόληση έχει να κάνει με θέματα που αφορούν στους δημοσιογράφους.

Δεν ήταν και τόσο ξαφνικό μάλλον. Μπορεί ξαφνικά να εκδηλώθηκε, αλλά εφόσον είμαστε εδώ και συζητάμε συνειδητοποιώ κι εγώ πως ήταν μια ώριμη σκέψη. Πήρα πάρα πολλά πράγματα αδιαμφισβήτητα, θεωρώ ότι προσπάθησα να δώσω πολλά πράγματα. Έτσι είναι η ζωή, γιατί στη ζωή σου συμβαίνουν πράγματα που μπορεί να σου αλλάξουν τις επιλογές και τον προσανατολισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News