Η δημόσια συγγνώμη της Τσιμτσιλή στη Σίσσυ Χρηστίδου

Life
Η δημόσια συγγνώμη της Τσιμτσιλή στη Σίσσυ Χρηστίδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είπε η παρουσιάστρια για τα σχόλια περί κιλών

Σάλος προκλήθηκε τα τελευταία 24ωρα μετά τα αιχμηρά σχόλια που έγιναν στην εκπομπή Happy Day για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου, με τον Θοδωρή Μαραντίνη, τον Παύλο Σταματόπουλο αλλά και την ίδια τη Σίσσυ να απαντούν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα, ωστόσο, αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί γι’ αυτό που ξεκίνησε από τη δική της εκπομπή. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ρίξει και τα «καρφιά» της προς την εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρω1νό».

Η παρουσιάστρια είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής:

«Χθες το βράδυ μιλούσα με τη Σίσσυ για ώρα και τα βρήκαμε. Της εξήγησα και το κατάλαβε… Οφείλω, ωστόσο να ζητήσω μια συγγνώμη και στη Σίσσυ και στα κορίτσια που μας βλέπουν φανατικά και μας αγαπάνε, σε περίπτωση που παρεξηγήθηκαν. Αυτή η εκπομπή ποτέ δεν έχει δείξει τάσεις bullying για κορίτσια που έχουν περισσότερα κιλά… Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή και ξέρω ότι και οι συνεργάτες μου που μίλησαν, αν είπαν και κάτι που μεταφράστηκε ή κατανοήθηκε ατυχώς, δεν είχαν κακή πρόθεση…».

«Σε ό,τι αφορά άλλες εκπομπές, απέναντι κιόλας, που υπερθεμάτισαν με περισπούδαστο και δασκαλίστικο ύφος, θα τους πρότεινα με πολλή αγάπη και επαγγελματικό σεβασμό, να ανατρέξουν στο αρχείο τους να δουν οι ίδιοι πώς έχουν σχολιάσει -συγκεκριμένα και το ίδιο άτομο- και να αφήσουν την ανθρωποφαγία. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του» συνέχισε η Σταματίνα.

Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι συνάδελφοί της Χρήστος Βαρθαλίτης και Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος έγινε και η… πέτρα του σκανδάλου.

«Επαγγελματίες του ύψους Σταματόπουλου με χρόνια αρχισυνταξίας στην πλάτη του να μην έχει δει και να σχολιάζει κάτι που δεν έχει δει, λέγοντας είδα το απόσπασμα; Γιατί αν το είχε δει θα είχε δει ότι δεν το είπα εγώ», είπε ο Δημήτρης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News